Gå til innhold

Rudder/fotpedaler ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skal du ha det beste av det beste kan du få kjøpt et par SimPed Vario pedaler fra Dieter Hoffman Spezialelektronik i Tyskland. Koster skjorta, bikkja og halve ræva, (spesielt nå som norske kroner er for monopolpenger å regne i forhold til Euroen) men er absolutt verd pengene hvis du er håpløs flysimulatorfrik. (Noe du bør være for å blåse 3 store på en Cougar i utgangspunktet.) Tips: Kjøp et par PRO pedaler med det samme. Prisforskjellen er en bagatell.

 

Har selv et par slike, og de fungerer utmerket sammen med kattedyret. Jeg vil faktisk påstå at de er langt mer holdbare enn alt annet jeg har av hardware. Siden de er bygget rundt en Hall-sensor og ikke vanlige potensiometre vil det så og si aldri bli problemer med "spikes" og dødsoner og andre utslitt-potmeter symptomer. (Noe jeg skulle ønske jeg kunne si om stikka; nå er både Z-aksen og "Ant Elev" aksen 100% ubrukelige. Godt det er 3 års garanti på driten!)

Lenke til kommentar

Priser og slikt (delvis på engelsk) finner du her. Den nye SimPed F-16+ er laget nettopp med tanke på å brukes sammen med Cougar'en. Men hvis du kan klare deg uten tå-bremsene (som ikke har noen funksjon i en helikoptersimulator) er det en del å spare på å heller nøye deg med en SimPed Vario/Pro. Da helst gameport-versjonen som rett og slett plugges direkte inn i Cougar'en og virker som en analog R-akse på denne. Dermed vil det ikke bli noe krøll med at rorpedalene er en egen spillkontroller-enhet. Noe som er et problem på mange litt eldre spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...