Gå til innhold

Radeon 9800 Pro / Win2k problemer


ThreeD

Anbefalte innlegg

Har nå omsider endelig fått mitt Sapphire Radeon 9800 pro kort. Installasjon av hovedkortet (Asus P4P800/DELUXE Hovedkort S478/800mhz) gikk perfekt, installasjon av driverne til grafikkortet gikk greit. Når jeg så skal installere ATI kontrol panelet skjer følgende ting:

 

Hver gang jeg booter opp Win2k, kræsjer svchost.exe og alt i windows kontrol panelet blir bare kaos. Jeg kan ikke legge til eller fjerne programmer lenger, jeg får ikke opp noen system vinduer, ingenting funker.

 

Når jeg derimot lar være å installere selve kontrol panelet til ATI, og bare nøyer meg med driverne for kortet, så fungerer alt som det skal.

 

Er det noen som har noen forslag for hvordan dette kan løses er jeg takknemmelig. Vet ikke om jeg kan laste ned en nyere versjon av dette ATI kontrol panalet for grafikk kortet, eller vet noen om dette har vært et kjent problem med win2k?

 

Takk på forhånd :)

 

PS: Når jeg er inne på UnrealTournament og prøver å endre skjerm oppløsningen eller gå fra 16-bit til 32-bit så henger hele spillet seg, må bruke ctrl-alt-del for å kunne stanse UT :( Det regner jeg med bare er en eller annen instilling på skjermkortet som jeg har oversett.

Endret av ThreeD
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

svchost.exe som stopper? vel, lukter god gammel Blaster virus her, for den gjør det samme. Bruk www.google.com og søk etter FixBlast, eventuelt så er dette her direkte link til Symantec http://securityresponse.symantec.com/avcen...moval.tool.html Etter endt FixBlast, om du ikke har gjort det, skaff deg nyeste service pack, med alle sikkerhets oppdateringene.

 

Er igrunn greit at du poster det her på "skjermkort, skjermer" , men det er igrunn en feilpost. Men det er ikke din skyld siden du trodde det var et skjermkort relatert problem.

Endret av Mello
Lenke til kommentar

tror ikke det kan være blaster viruset av flere årsaker.

 

Når kortet med bare driverne er installert kræsjer ikke svchost.exe, da kan jeg surfe helt fint og windows kontrol panelet fungerer også helt fint.

 

Det er først etter at jeg har installert ATI's kontrol panel at problemene begynner. Har nå formatert 2 ganger og dette problemet oppstår først når ATI kontrol panelet blir installert (og jeg har til da ikke vært på nettet en gang) :(

Endret av ThreeD
Lenke til kommentar

Nå har det også skjedd at etterhvert kommer det opp et vindu der det står at noen av de gamle filene som windows trenger for a kjøre stabilt er blitt erstattet (etter at ATI kontrol panelet har blitt installert).

 

Når jeg så setter in Windows cd'en forsvinner vinduet og en eller to filer blir reinstallert, men svchost.exe og windows kontrol panelet fungerer fortsatt ikke.

 

Det kan jo på ingen måte hjelpe Radeon problemet mitt å installeret service pack 2 og 3 for win2k :/

Lenke til kommentar

Hadde noe av det samme problemet på mitt Asus A7N8X-Deluxe/Gold og PowerColor Radeon 9800Pro. Bruker Win2K med SP4.

 

Kan hende det kan hjelpe deg å legge in Service Pack 4 til Windows.

 

Dette gjaldt når jeg spilte Halo, jeg kunne fint spille det, men med en gang jeg prøvde å forandre på oppløsning eller 16/32 bit farge, hang det seg å jeg måtte bruke ctrl+alt+del. dette løste seg imidlertid når jeg formaterte å la inn på nytt. så hos meg var det nok gamle drivere som var problemet.

 

Men siden du har formatert 2 ganger er nok ikke dette problemet. Har du prøvd med fordskjellige drivere, Catalyst 3.9 / 3.10 / 4.1?? evt 3.8 / 3.7.

Omega drivere skal vistnok være bedre, mindre feil og bedre ytelse. Har du prøvd disse??

Lenke til kommentar
altså, blaster er kun et winXP virus, bare for å påpeke det!

men mulig driverproblem..

eventuelt, følg rådene til de andre og installer alt av updates osv.

det skal nok gå bra :)

Lol, siden når påvirket Blaster Viruset bare winXp maskiner? Jeg kjører 2k, og har hatt det jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...