nicholas7869 Skrevet torsdag kl 10:42 Skrevet torsdag kl 10:42 På den ene siden har vi ferskt brød, rundstykker, fullkornsprodukter og fiberrike matvarer som er bredt anerkjent som sunne. De kan gi fiber, energi og viktige næringsstoffer. Samtidig finnes det mange bakeriprodukter som søte boller, wienerbrød og kaker som er fulle av sukker og fett – kanskje ikke så bra for kroppen i store mengder? Hva er dine erfaringer og meninger? Er det noen helsemessige fordeler med bestemte bakeriprodukter? Hvilke bør kanskje nytes med måte? Har noen av dere opplevd helsegevinster etter å ha kuttet ut eller byttet ut visse bakervarer? Og gluten – opphauset frykt eller reell bekymring? La oss ha en åpen og rettferdig diskusjon og dele erfaringer og kunnskap. Kanskje oppdager vi alle noe nytt Ser frem til deres svar!
Trulss Skrevet torsdag kl 11:10 Skrevet torsdag kl 11:10 I middelhavsland og andre land spiser man ofte loff-lignende brød, og det finnes ikke normal kneip i butikkene. De får skryt for sin diett. Kanskje derfor Norge ligger på krefttoppen? Det kan hende norsk kosthold ikke er så sunt som vi tror.
nicholas7869 Skrevet torsdag kl 11:58 Forfatter Skrevet torsdag kl 11:58 Interessant poeng! Jeg har også lagt merke til at i mange middelhavsland spiser folk brød som ligner mer på loff – men samtidig er det totale kostholdet deres veldig annerledes, med mer grønnsaker, olivenolje, fisk osv. Kanskje det er kombinasjonen som utgjør forskjellen? Når det gjelder brød her i Norge, har jeg faktisk prøvd en del forskjellige bakerier – noen gode, noen helt greie. Men ærlig talt, smaken, kvaliteten og ingrediensene hos Delicia skilte seg virkelig ut. De har klart å lage noe som ikke bare smaker godt, men også føles bedre for kroppen.
Gjest 2247c...074 Skrevet fredag kl 11:45 Skrevet fredag kl 11:45 Trulss skrev (På 29.5.2025 den 13.10): I middelhavsland og andre land spiser man ofte loff-lignende brød, og det finnes ikke normal kneip i butikkene. De får skryt for sin diett. Kanskje derfor Norge ligger på krefttoppen? Det kan hende norsk kosthold ikke er så sunt som vi tror. Jeg tror at loff har et ufortjent dårlig rykte. Det er lite næring, og ikke spesielt mange kalorier heller, metter kanskje ikke så bra - men det er egentlig det. Tviler på det er særlig farlig. Anonymous poster hash: 2247c...074
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå