Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Bråkete nabo


Gjest 7456c...64e

Anbefalte innlegg

Gjest 7456c...64e

Mann på 60 år. Bor i underetg fra meg. Han gamer enkelte dager og gauler og brøler intenst. Utenom det har han høy musikk der bassen ljomer både ut og opp til meg så det overgår evt tv osv.  Han røyker som en skorstein og vår og sommer sitter han ute å røyker og damper. Sterk,parfymert og ubehagelig stank. Spurte en gang om han kunne røyke en annen plass fordi det var ubehagelig å sitte på balkongen min når det kom eim hele tiden. Han ble sur og sa at de som bodde der før ikke hadde noe problem med det🙄 Han har bodd der 19 år,jeg under fem år. Men han tar ikke hensyn til naboer og bare turer på. Man vet alltid når han er hjemme. Til tider kan ham høre på høy musikk til 01.30-0200. Natt til julaften ifjor holdt han det gående til 02.30. Var sikker full. Men slitsomt. I dag har han gamet og gaula og høy musikk nå i flere timer. 
Han har tv høyt på når han ser det,til tider porno og legger ikke skjul på at han ser på det. Ekstremt slitsomt og frustrerende. Jeg har vel ikke noe jeg skulle ha sagt? Kan ikke bare flytte helt enda selv om det er noe jeg har tenkt på av andre årsaker. 

Anonymous poster hash: 7456c...64e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 7456c...64e
Darkbill skrev (2 timer siden):

Det skal være ordensro kl23-07 man-lør og hele helligdager teknisk sett. Så det er bare å ringe politiet dersom det er høylytt musikk hele natta feks

Det blei stilt rett før 23.00. 

Anonymous poster hash: 7456c...64e

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...