Gå til innhold

Våre personlige favorittspill fra 2023


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Godt nytt år. En av få sider jeg sjekker jevnt nyheter og osv. Selvom jeg ikke alltid kommenterer. Ikke i den beste plassen akkurat nå heller

Å selvom jeg får et inntrykk at det er langt flere både her og generelt i norske spill medie som av kritikere som har spilt totk enn bg3. Så er det hvertfall hyggelig å se noen som virkelig liker bg3.

Samtidig er det å et godt tegn at det er så mye bra , så mye for alle, at man skal slite med å finne noe man ikke liker. Er i utgangspunktet ikke fan av sånne goty lister fordi de virker som en populæritets konkuranse kontra ikke, dog personlige lister er noe mer ok.

Håper vi får alle et godt spill år neste år, håper at switch 2 er bakoverkompatibel, vis ikke må jeg kjøpe vanlig switch å får å spille spill som wonders, totk og odyssey. Botw var jo outstanding.

Ellers har dette vært et så der spill år for min del, ikke mtp nye spill , men bare spill humør. Hogwarts legacy , dredge, dave the diver og alan wake 2 er å spill jeg har lyst å få spilt. Hogwarts legacy er kanskje litt spesielt mtp hvor glad jeg relativt er i hp serien.

Ellers tror jeg min favoritt er bg 3 i år. Men jeg har å endelig begynt å sette meg inn i fighting spill sjangeren og liker sf 6 veldig godt. Warhammer immortal empires er å veldig bra. R4r er å der oppe blant mine favoritter med nå 8 runs og 129t. Når jeg først har spilt i år så har jeg spilt mye.

Ellers har jeg å fullført fra i år turbo overkill, videoverse og warhammer boltgun i hvertfall de er alle ganske bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...