Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Bytte fra buptil privatpraktiserende psykolog. PLIS SVAR


Gjest ab021...ff7

Anbefalte innlegg

Gjest ab021...ff7

Hei, jeg har gått til bup i 6 måneder og siden da har eg fått diagnosene alvorlig depresjon, angstlidelser og adhd, men jeg opplever at behandlingen ikke tilstrekkelig imøtekommer mine behov.

Jeg har fått medisiner, men disse behandler  bare symptomene og ikke selvet problemet. Jeg ønsker ikke å gå på medisiner for resten av livet mitt, men jeg kan ikke se for meg å slutte på dem noen gang. Jeg har følelsen at hele min verden kollapser rundt meg hele tiden, og at det bare er spørsmål om tid før jeg igjen faller sammen. Jeg har gjenntate gnager sagt at jeg har mange ting å jobbe gjennom. At jeg selv med medisiner, fortsatt alltid er lei meg og engestelig, går sjeldent på skole (har fått generell erklæring), og sliter fortsatt ufattelig mye i hverdagen. På tross til dette, får jeg sjeldent timer hos psykologen (spør jevnlig om den) pga manglende plass, og når jeg får de, kan de også bli avlyst. 
jeg trenger mer hjelp enn de kan tilby. Jeg blir 18 om 9 måneder. Kan jeg bli henvist til dem nå, eller må jeg vente til jeg er 18? Kan behandleren på bup henvise direkte til avtale spesialist eller må det gå gjennom dps først? Har hørt man må på dps først, men ønsker ikke vente.                          I så falt, må

jeg starte prosessen når jeg bli 18 eller kan jeg gjøre nå? Fastlege sa han ikke kan henvise og at det må gå gjennom dps/bup. Hva sier jeg til behandler? Er det grense på Hvor syk man må være for å komme inn til avtalespesialist? Hva er ventetiden? Sorry veldig uorganisert melding. Setter stor pris på svar

Anonymous poster hash: ab021...ff7

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg blir alltid like oppgitt når jeg kommer bort i barn som må kjempe for sin egen helsehjelp. Selv om man er helserettslig myndig som 16-åring, SKAL fremdeles foresatte og/eller tilsvarende offentlige personer ta ansvar.

Med det sagt, er det alltid to sider av en sak. Det er langt fra hensiktsmessig å ta dette på et forum.

Det beste rådet jeg kan gi deg, fordi du bør være i dialog med noen, er å ta kontakt med ditt pasient- og brukerombud i ditt fylke. Der jobber godt drevne folk. Hjelpen er gratis. 
https://www.pasientogbrukerombudet.no/kontakt-oss

  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...