Gå til innhold

Røverkjøp(?)


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg nylig 300D m/sandisc ultra II 256mb og ekstra batteri, plus objektivene 24-85mm/3.5-4.5 USM og 70-210mm/3.5-4.5 USM. :thumbs:

 

Kamera, batteri og minnekort kjøpte en kompis av meg i statene for kr 6500.-. Objektivene kjøpte jeg på ebay. De er strøkne og kostet meg tilsammen kr. 1500.-

 

Uansett er ikke kr. 8000.- så verst for denne pakka. Her hjemme hadde den kostet meg godt over kr. 15000.- (vet ikke hva bruktverdien er på objektivene her hjemme. Nye koster de rundt kr. 3500.- hver, selv om 70-210 er ute av produksjon).

 

Ifølge B&H er USA-garantien på kameraet også en internasjonal garanti som jeg kan bruke i et år her hjemme.

Endret av andris
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om 4,5 år har vi sikkert kjøpt det nye (som sikkert kommer!) 20Mpixels kameraet fra canon! Da er disse kameraene gammle....

...men fortsatt like gode som de er nå. Dumt å bare kaste kameraet om halvannet år fordi en reparasjon vil bli mer kostbart enn selve kamera, når du vet at du kunne hatt reklamasjonsrett om du kjøpte det i Norge.

 

Men det er jo opp til den enkelte, om man vil ta den sjansen, og kanskje spare flere tusen kroner.

Lenke til kommentar

Man kan faktisk sende kameraet til USA for reklamasjon! Det tar kanskje litt lengre tid, men man har da stort sett samme rettigheter på sånnt over dammen!

 

Når jeg tenker meg om, så tar det kanskje kortere tid å sende det over til usa! Noen ledd i Norge er svææææært treige når det kommer til reklamasjon ol!

 

Men jeg velger å tro at de fleste kameraene i en slik prisklasse fungerer stort sett feilfritt i en lengre periode! Tror heller ikke det med reklamasjon er den største issuen i slike sammenhenger!

 

Dessuten er det ingen vits å diskutere saken heller! Vil du betale 2/3 av prisen bestill fra USA, hvis ikke kjøp det i Norge... Ingen klandrer deg uansett!

Lenke til kommentar
Man kan faktisk sende kameraet til USA for reklamasjon! Det tar kanskje litt lengre tid, men man har da stort sett samme rettigheter på sånnt over dammen!

Kjøper man kamera fra USA, har man kun ett års fabrikkgaranti, men ingen reklamasjonsrett. Det vil si, at den reklamasjonsretten du har i Norge, som gjelder i 5 år, får du ikke om du kjøper kamera fra USA. USA har nemlig ikke denne regelen, da det der er produsenten alene som selv bestemmer garantitid på produktet... reklamasjonsretten faller bort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...