Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hjelp moped atv SMC mistral 50


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg kjøpte en SMC-mistral 50cc 2018 modell denne uken. Det er noen feil med denne. De to øverste ble jeg informert om før kjøp. Trenger derfor deres hjelp når det kommer til tips og synspunkter.

1. Jeg har nå nylig kjøpt meg en SMC Mistral 50cc 2018 modell. Blinklysene på denne funker ikke. jeg skrur på blinklys og de lyser kanskje 1 gang, også hvis jeg er heldig så lyser de kanskje 1 gang til etter 10 sekunder. Tror det er blinklys rele som må byttes. Er usikker på dette. Da kommer mitt spørsmål. Vet noen av dere hvor blinklys rele sitter på denne type ATV og eventuelt om det kan være noe annet enn den som er feil ut ifra problemet jeg har. (Til info så er batteriet helt dødt og dette skal byttes, men alt av lys osv fungerer, utenom blinklys og EL-start).

2. Park bremsen/ håndbrekket på denne ATV funker ikke. er en del i ATV som er ødelagt. Den var på verksted av tidligere eier. Verkstedet drev ikke med reparasjon av ATV, men de kunne montere helt nye deler. De sa dermed at hvis de skulle gjøre jobben så måtte hele bakre caliper byttes. Spørsmålet mitt er da om noen av dere har peiling på dette og kan forklare hvilken del i caliperen som må byttes for at denne skal funke. Er dyrt å kjøpe en helt ny bakre caliper, men det må gjøres, hvis ikke noe annet funker å gjøre. Er kjipt hvis ATV plutselig triller bakover og havner i en bil når den står parkert.

3. Når jeg kjører i nedoverbakker og ATV går fortere enn 45km/t så går farts nålen på speedometeret ned til 20-30 km/t. Når jeg slepper gassen så går fartsnålen i speedometeret opp igjen når farten er kommet ned til 45/t. (Ganske sikker på at det er 45km/t fartsnålen blir merkelig, er i hvert fall en spesifikk fart den blir merkelig som beskrevet ovenfor). Vet noen av dere hva som er feilen her?

4. Når jeg holder full fart og slepper opp gassen helt, så kommer det en skrapelyd i ATV. Det kommer også en annen lyd i ATV, jeg vil beskrive denne lyden som er skranglete lyd, det er akkurat som om noe ligger løst bak eller at noe metall treffer noe annet metall. Denne lyden kommer også når jeg kjører helt vanlig og når jeg bremser. Det er ikke alltid denne lyden kommer, men nesten hver gang.

Når jeg rygger og slepper opp gassen så kommer det en skrapelyd bakfra ATV. Alle disse lydene høres ikke bra ut. Vet noen av dere hva som er feilen her?

Endret av The mystic man
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...