Gå til innhold

Behagelig jobb uten mas?


Gjest 98180...cf3

Anbefalte innlegg

Gjest 98180...cf3

Høres kanskje søkt ut, og kanskje litt misvisende tittel, men shit au.

Jeg har jobbet de siste 8-9 årene rundt 10-11t hver dag. Kombiner det med reisevei så er det 13-14t borte fra hjemme. ( Mange dager lenger enn dette også) 
Barn har jeg fått ila denne perioden også og er enda i småbarnsperioden en 7-8 år til vil jeg anta.

Mye jobbing kommer av en normal 8-16 jobb med regnskap, deretter et par timer etter med å jobbe opp eget selskap. Jeg har i lag med søsken drevet med flipping av leiligheter og jobbet oss oppover slik at vi nå har én leilighet til hvert av våre barn i samme blokk som leies ut. Dette var egentlig en plan vi har hatt fra vi gikk ut fra skolen ( vi har alle hvert vårt fagbrev som elektriker, rørlegger, tømrer ) Og det var aldri ment for å gagne oss, men barna våre.
 

Våre foreldre har ingenting å gi oss barna videre etter noen valg som endte opp med å koste pensjon og kapital opparbeidet i eiendom.
så det hele kom fra dette. Vårt selskap er nå i praksis selvgående. Leilighetene vil være nedbetalt om 12-13 år som passer perfekt mtp det er da vi ønsker å evt selge alt å gi barna våre en god headstart på det økonomiske livet.

MEN, alle denne jobbingen har satt sine spor. På siden har jeg også pusset opp 2 leiligheter og 2 hus som jeg og samboer selv har bodd i, dette har gjort at vi nå har en god kapital i eiendom da vi har vært heldige med eiendomsmarkedet også.

SÅ, det er min grunn til at jeg vil nå søke jobber som ikke nødvendigvis krever mye av meg. Er rett å slett lei av å ha harde krav rundt meg hele tiden ( Regnskap og alle frister som tilhører her) 

Har søkt et par jobber som prosjektleder/leder for bedrifter som driver med utbygging av privathus, som feks skalahus osv.  Men stillingen fylles av nyutdannede med master i ledelse. ( Ironisk nok har stillingene blitt utlyst flere ganger. Stillingen er i praksis en selger ifølge en bekjent i bransjen.. Men ja)  Har ikke blitt tatt inn til intervju så aldri fått sjansen til å prate for meg. Har fått litt inside info via en bekjent og det har vært opptil 100 søkende hver gang, så skjønner at man fort kan havne nederst i bunken når recruitere bruker visse filter på de søkende før de gir det videre til bedriftene som skal ansette.. Men det er hva det er.

Uansett så tenkte jeg å høre her om jeg var så heldig å kunne snuble over noen her som kanskje har litt bred erfaring som kan komme med råd til hva jeg kan se etter?

Eneste ulempen med alt dette fra min side er at jeg er urokkelig på lønnskravet mitt.. Jeg vet min verdi og det jeg kan levere uansett stilling jeg ender opp med, og skal ha minstelønn på 700-750k med mulighet for rask forhøyelse dersom resultatene viser at det er fortjent.  ( Jeg jobber i dag som en regnskapsmedarbeider uten relevant utdanning med 800k i året og 30-50k årlig bonus) 
Og jeg er forberedt på at dette kravet setter meg lang tilbake i mange stillinger, jeg er derfor også forberedt på å være lavt lønnet i en prøveperiode på feks 3-6 mnd..Alt etter hvordan stillingen er og hva som er antatt tid det vil ta for at jeg kan bevise at jeg er en ressurs for firmaet og ikke en byrde.  Men denne delen tar jeg for meg i evt intervjuer og ikke noe jeg egentlig søker hjelp av her.

I min sosiale krets har jeg jo forhørt meg litt hva som innebærer i deres jobber som kan være innenfor mitt lønnskrav og "arbeidsoppgaver"
Det jeg ser for meg selv er
Key-Account manager i godt etablert firma = for det meste bare kundekontakt, kanskje noe mersalg. Men ikke noe som er krav. Lønn er nok i minste laget med mindre man er heldig å får litt flere oppgaver som kan gi bonuser.
Prosjektleder i etablert firma = Kan bli hektisk, men ikke noe som tar nattesøvn og kan gi gode bonuser mtp resultat.
Økonomisk Rådgiver = Denne tror jeg er optimal, men lønna er som oftest godt under kravet, så her ser det mørkt ut.

Tar i mot tips og råd fra de som har lest hele essayet.

På forhånd, takk

Anonymous poster hash: 98180...cf3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 22078...977

Nå skal jeg ikke snakke for alle selskaper eller alle bransjer, men en Key Account Manager rolle er nok en del mer krevende enn hva du skisserer her. Hvertfall i IT-bransjen i alle norske eller internasjonalse selskaper av en viss størrelse. Mindre selskaper er om mulig enda verre da man får alt for mange hatter, roller og ansvar dyttet på seg. Prosjektleder i IT-bransjen likeså. Det er harde krav, men som du sier så kan det være nokså lukrativt. 

Anonymous poster hash: 22078...977

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...