Gå til innhold

Mange miljøpolitikere er ikke rasjonelle / kjernekraft


Gjest Slettet+6132

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132

https://www.nrk.no/norge/tysk-snuoperasjon-kan-gi_billigere-strom-i-sor-norge-1.16055833

Jeg har ikke fulgt noe som helst med på debatten i Tyskland, men det er så typisk. Det er miljøpartiet som er imot. De tar på seg kronen for å være de mest miljøvennlige, men fakta er jo at kjernekraft er veldig bra med tanke på klimagasser. En helt annen sak, som også er med på å tenke at mange miljøpolitikere ikke kan være rasjonelle, er at vi nå er midt oppe i en energikrise og en krig som i stor grad handler om energi. Hvis de kan få opp de 6 kraftverkene og det tilsvarer halv norsk strømproduksjon, så kan jeg ikke skjønne annet enn at det vil gjøre at Putin mister mye av overtaket mtp. energi. Det vil også senke prisene for den dyre elektrisiteten, som mange med dårlig råd sliter med å betale for (kanskje ikke akkurat her og nå like mye som det vil bli til kommende vinter?)

Så her har man altså et ekte Kinderegg, med tre fordeler (store mengder klimavennlig energi, bidra til mindre overtak for Putin, og billigere energi (som vil komme de som har dårlig råd og næringslivet til gode)). Likevel er de miljøvennlige imot. Jeg klarer ikke å forstå meg på den gjengen der, de virker ikke helt rasjonelle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se Folkeopplysningens innslag om atomkraft. En deprimerende stor andel av befolkningen, selv blant de med høyere utdannelse, tror fullt og helt på at atomkraftverk faktisk lekker selvlysende grønt atomavfall til nærområdene, spyr ut tusenvis av tonn med CO2 og er i bunn og grunn tikkende multi-megatonn bomber som kan gå i lufta når som helst fordi det sitter en feit smultringspisende idiot og sover på jobben i sektor 7G.

Merkel et. al. visste jævlig godt at dette er tøv, men idioter har like stor stemmerett som alle andre så da ble Tysklands atomkraftverk betalingen et marginalt parti fikk av CDU for å danne regjering. Stort sett samme visa som rusreformen i Norge, m.a.o.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...