Gå til innhold

Vil Patriot Viper VP4100 SSD funke på Ps5?


Simoa

Anbefalte innlegg

Hei. 

Har sjekka ut litt i forhold til lesehastighet som må minimum være på 5.5Gb. Har lest at saktere lesehastighet går greit. Er det noen som har prøvd ut denne? https://www.komplett.no/product/1180531/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/patriot-viper-vp4100-1tb-m2-ssd?channable=01e1fe696400313138303533312b&utm_source=prisguiden&utm_medium=listing&utm_campaign=Components_Storage&utm_content=M.2_SSD&utm_term=in_stock 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan sette inn det meste, så tror nok den går bra, men har jo vært mye tilbud i det siste på samme pris du nevner. Ikke mange dagene siden komplett hadde s850 til samme pris.

Anbefalt hastighet er rettet mot spill senere, ikke spill som har kommet, så hva som fungerer idag vil nok være noe annet i fremtiden. Jeg ville kanskje ventet på lavere pris på en raskere, spesielt siden den er såpass dyr med tanke på speccs og uten heatsink som du også trenger. 
Har du en heatsink liggende så er det noe lettere å si det er greit, men må ut med noen kroner der også. 
 

https://www.elkjop.no/product/data/harddisk-ssd-og-nettverkslagring-nas/378660/samsung-980-pro-1-tb-heatsink?scid=Pricecomparison2988&utm_source=prisguiden&utm_medium=Pricecomparison&utm_campaign=prisguiden&utm_content=Computing
 

Er nå dyrere men med heatsink. 
 

Men blir jo mer opp til deg hva du velger selv, jeg ville ventet på raskere til samme pris om pris er vesentlig, må du ha heatsink i tillegg så er du ikke lange veien unna den jeg linket til. 
 

Du får spilt alt av spill som har kommet nå med de fleste ssd m2.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...