Gå til innhold

Online spill uten...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det finnes faktisk mange. Overraskende nok kommer jeg bare på www.runescape.com for øyeblikket. Sjekket, og fant et annet som virker enklere, Xenocide 3001.

 

Du kan forøvrig bare glemme å finne gratis MMORP spill med SWG, AO, Neocron o.a. kvalitet. Det koster VELDIG mye både å utvikle og deretter drifte og vedlikeholde samt oppdatere slike spill som nevnte titler. Det er der pengene man betaler for slike MMO spill går (vedlikehold, programmerere, kundeservice, markedsføring, serverpark, linjer m.m.).

 

Jeg har sett folk som spiller opptil 5-6 betalings MMORPG samtidig. Personlig synes jeg det er noe stort tull, og holder meg alltid til kun ett om gangen. Til gjengjeld føler jeg null behov for å kjøpe særlig mange SP spill, for MMORPG spill gir deg utallige timer spilleglede. Og det beste er at du bestandig treffer nye mennesker, MMORPG spill er til dels svært sosiale.

Lenke til kommentar

Eller så har man jo http://www.gangsterhood.net, som er et godt tekstbasert spill..

 

Liker du FPS? Da vil jeg også anbefale CoD (Call of Duty) som er et WW2 basert spill, laget av MOHAA produsenten.. Spillet har ett veldig godt singleplayer scenario og multiplayer er på lik kanskje bedre linje enn singleplayer delen.. Lykke til i letingen din ;)

 

Edit: Tenkte kanskje du vill ha hjemmeside til CoD så her er den; http://www.callofduty.com

Endret av ArteXaeron
Lenke til kommentar

Astera

 

Dette er faktisk en lisensiert version av et tidligere veldig populært spill...

Samme innhold stort sett, men litt styggere med tanke på at det å oppholde regler tydligvis ikke er et "must" i dette spillet.

Jeg var selv Admin på orginalen og spiller nå også på "kopien", og jeg må gi deg en advarsel... dette er et veldig vanedannende spill...;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...