Gå til innhold

i5-10600K vs i7-10700K vs F-Sim 2020


Anbefalte innlegg

Har følgende maskin i dag.

I5-10600K  ( kjøres stock" men med enkel bios setting så alle cores går på 4,8 Ghz ) Ellers er ikke overklokking et tema her ! Noctua kjøler holder denne under 65,gr uansett belastning.

Asus Prime Z490-P hovedkort- 32,GB Corsair LPX 3200,mz ( på XMP , hastigheten blir utnyttet)   Corsair RM850x PSU.  

Corsair MP600 1,TB NvMe disk.  Og et RTX.2070 kort. ( dette skal byttes ut med et 3080 kort straks det er på lager.

Gamer på en 4K TV, og utrolig nok får jeg rimelig stabilt 30 FPS på dette i dag ( F.Sim 2020 )  i 4K oppløsning, og med det meste på high settings, så lenge jeg lar Al og Ani settings ligge på x2 .  Så jeg skal ikke klage, dette er jo spillbart, Men jeg vil jo gjerne kunne kjøre opp settings til Ultra på en del ting og høyere Al osv.  Dette vil jo garantert la seg gjøre ,når jeg endelig får mitt 3080 kort. 

Men nå har det seg slik at jeg skal bygge en helt lik maskin til,, Så er spørmålet...  er det pengene-ytelse verdt å kjøpe en I7-10700K til dette ?

Da med tanke på best mulig ytelse i 4K ,,, og ellers andre spill i samme oppløsning. Og et oppsett med en skjerm til ! ( instrumentpanel osv til F.simmen)  Altså max 2 skjermer- kun den ene i 4K.  Andre ting som går samtidig.. Kommunikasjon ala skype- og programmer som viser ytelse på system osv. 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklager nok et litt sånn "noob" innlegg her, men ser på nettet at forsjellen på i5-10600k og 17-10700k er såpass liten at det ikke er verdt det. Legger heller pengene i et bedre-dyrere skjermkort !  Men så blir det jo spennende og se over nyttår.. da kommer jo Intel med ny CPU serie ! Med PCI ,E .4x osv.. uansett tror jeg vi får se høyere CPU speed pr, kjærne osv,, og på 8 Core som er meer en nok for en gamer som meg !   Og så kan man jo sef gå til AMD,, seriøs konkurent endelig ! 

Men for min del ikke aktuelt,  de blir aldri kvitt driver problemene osv på GPU,ene sine,, selv om de yter knall på tester. 

 Ja, er Intel fanboy sef. he he........

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...