Jump to content
Sign in to follow this  
okkitru

Apple Watch Series 3 vs Fitbit Versa 3

Recommended Posts

Jeg har behov for en aktivitetsklokke til et familiemedlem som ikke er veldig aktiv per i dag. Personen ønsker imidlertid å bevege seg mer på turer ute, og jeg ønsker å kjøpe en aktivitetsklokke i gave. Personen er ikke veldig teknisk av seg, så det er derfor viktig at klokken er brukervennlig, og at man har enkel tilgang til viktig helsedata som man kan følge med på underveis.

Personen har en iPhone i dag, slik som resten av familien. Jeg har sett at Apple Watch Series 3 og Fitbit Versa 3 har samme prisklasse. Jeg lurer derfor på om noen har noen innspill til hvilken av disse klokkene som er anbefalt?

Share this post


Link to post

Fitbit-appen er svært brukervennlig, og en Fitbit funker på både iOS og Android (hvis h*n bytter telefon senere). Når det gjelder valg av modell spørs det hvilke egenskaper brukeren ønsker (har behov for). For mange er en Charge tilstrekkelig, mens andre (som meg) foretrekker Ionic.

Alt fra Fitbit er mye dummere (= mindre smart) enn en Apple Watch, uansett generasjon, og de er egentlig ikke sammenlignbare. Ettersom AW kan så mye mer enn Fitbit, blir det også mer å sette seg inn i, selv om Apple er gode på UI.

Kort sagt: Dersom egenskapene til en AW ikke er aktuelle for bruker, er en Fitbit et bra alternativ. For den som vil ha en fullverdig smartklokke til sin iPhone, er det kun AW som er aktuell.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...