Jump to content

Recommended Posts

Sexylubb1 skrev (6 minutter siden):

Den kebaben du tror er fra "østen" er vel strengt tatt fra Tyskland og akkurat den versjonen du får i Norge er vel så norsk som det får blitt. 

Når det er sagt: Pinnebrød og grillpølser over bål! 

De er va mine syriske og tyrkiske venner sier også. 

Share this post


Link to post
Cato røberg skrev (2 timer siden):

Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han. 

grillet lammelår (lang tids grilling med lav temperatur - plenty rosmarin og hvitløk under huden)

drit i pita brød, ingen god grunn til å surre til grillet lammelår med pita brød

pita brød kan funke som bærepose dersom du absolutt må gå bortover gata mens du spiser grillkjøttet

 

 

Share this post


Link to post
Cato røberg skrev (2 timer siden):

Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der 

Screenshot_20200808_221102_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

 

prøv å google GRILLET LAM / GRILLET LAMMESTEK / GRILLET LAMMELÅR

 

oppskrifter i bøtter og spann

 

  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...