Gå til innhold

AMD64 og Shuttle SN85G4 - noen som har?


Anbefalte innlegg

...noen som har denne kombinasjonen? Vurderer sterkt ny boks, og denne kombo'en virker veldig fristende!! (Bortsett fra på lommeboka.... :( )

 

Saken skal stå på 24/7 i et skap i stua mi, så lyd, og ikke minst varme har litt å si. Har allerede fått bekreftet fra en annen post at Cool n quiet skal funke uten problemer, men før jeg blakker meg helt hadde det vært fint å høre om noen har erfaringer med denne kombo'en.

 

Hvis jeg har forstått det riktig har den en ny psu med 60mm vifte på, og ikke de fly-motor 40mm som sitter i de gamle Shuttlene. Den skal være "stillere", men hvor mye stillere? (Forutsetter jo at man har erfaring fra andre Shuttler, men...) Skal det ikke forresten snart komme nye Shuttler med ekstern psu, slik som på bærbare. Kanskje like greit å vente til da?

 

Varme er også et problem.... Saken er stort sett idle, men hvor varm blir den idle? Og hvor mye reduserer Cool n quiet idle temp i praksis? Tempen går selvsagt rett til værs når jeg putter den i skapet, men tenker på i idle temp utenfor skap med vanlig kjøling. Har i dag en 2100 Plamino som spretter opp fra 48-49 til 60 når jeg putter saken i skapet. Det går forsåvidt, men det er litt på grensa.... :)

 

 

..og eneste som mangler da er et grafikkort, smertegrensa der går på en rundt 1500-2000 kroner tenker jeg. Lyd har også en del å si, så hvis jeg ikke får noen bedre forslag tror jeg jeg går for Sapphire 9600 standard saken med passiv kjøling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...