Gå til innhold

Siv.ing petroleum


Senci7777

Anbefalte innlegg

Jeg holder på å tenke på hvilken siv.ing jeg vil gå til høsten. Det som jeg er desidert mest interessert i er olje og gass. Har blitt rådført til å søke etter motstand før jeg skal ta dette valget, men det er ingen rundt meg som er noen spesiell mening om dette. Jeg hørte mye positivt om denne utdanningen og jobbmulighetene før coronakrisen. TROR dere at den fortsatt vil være noenlunde ''safe'' I årene som kommer? Noen som har eller kjenner noen som har tatt denne utdanningen, som kan fortelle meg hva dere syns? Dette gjelder siv.ing petroleumsfag (5-årig) på NTNU. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-JEm7FT

Jeg har hverken tatt denne utdanningen eller hatt planer om å gjøre det, så eg svarer utifra hva jeg ville gjort om dette var min plan. 
Jeg tror oljebransjen kommer til å være her i langt flere år enn miljøbevegelsen håper. Derimot er det ikke sikkert det vil være like store investeringer o.l i fremtiden som det har vært de senere årene. Dersom jeg likevel bestemte meg for å gå denne rettningen ville jeg fyllt på med andre fag som er mer allsidige og som kunne gitt meg en fot innom andre bransjer dersom det skulle bli aktuelt. 

En siv.ing grad vil uansett være allsidig og jeg vil tro etter å ha kjappt sett gjennom valgmuligheten i studiet at f.eks kjemien og fysikken og "business"-biten vil være aktuelt i andre bransjer også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...