Gå til innhold

På utkikk etter lag


Anbefalte innlegg

Søker lag som trenger en ekstra spiller, men ikke er altfor seriøse.

Er 28 år og har spilt CS av og på siden starten av 1.6.
Spilte en del matchmaking i 2018 (den matchmakingen via CSGO og via faceit) og oppnådde rank DMG før jeg måtte avslutte pga at jeg ble pappa. CSGO ble lagt på hyllen, spilte andre spill kun for underholdning, men siden CS alltid har vært ett konkurranse spill for meg som krever mye tid, så ble det lagt bort. Begynte å spille litt januar i år, men har ikke tid å legge av til 3 timer dagen 7 dager i uken.. Det blir mer 1-3 timer 3 ganger i uken, så ønsker å bli med et lag som ikke spiller hver eneste dag, da jeg har prioriteringer som familie og jobb som tar en del tid.
CS per dags dato vil bli et tidsfordriv, en liten hobby ved siden av alt annet, men vel og merke så er jeg ganske seriøs når jeg først spiller CS.

Mine mål med CSGO i dag er å ha det moro når jeg spiller, men jeg er absolutt ett konkurranse menneske, så sist nevnte blir å stå mye i fokus når jeg spiller.

Ranken er «silver elite master», straks over på neste steg i rank listen.. Men da jeg har både jobb, familie og militær bakgrunn som jeg deltar på jevnlig, så kan det bli lite gaming i perioder, derav beholder jeg lav rank til enhver tid nesten.

Har generell god ingame kjennskap og kunnskap, velkjent med mye av det man burde kunne, men jeg er fortsatt i en lærekurve som er bratt. Følger med på litt E-sport innenfor CSGO, kun på topp nivå og drar litt kunnskap fra det.

*Se på de beste for å lære, spill mot de bedre for å bli bedre selv*

Hvordan et lag skal vurdere meg før evt jeg får en plass med det laget er jo selvfølgelig opp til dere. Om det går ut på å se demo av match/matcher jeg har spilt, om jeg spiller match/matcher med dere eller hvordan dere gjør det, så er jeg «up for the challange» !


Mvh Patrick (ingame Hveding)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...