Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Scooter 50cc Derbi GP1 Racing 2006 - har noen spørsmål


minotir

Anbefalte innlegg

Hei!

Posted denne tråden originalt på mopedportalen.no, men var ikke mye respons å få der så dette er bare en copy/paste derifra!

Jeg kjøpte meg en 2006-modell Derbi GP1 Racing i fjor for en billig penge.

Scooteren har noen skjønnhetsfeil, men ellers funker den fint.

Det står på et effektanlegg som jeg gjerne kunne tenkt meg å bytte til noe med mindre støy, men som jeg forstår så er det ikke å så lett å finne eksosanlegg til denne scooteren.

Jeg er ikke ut etter noen spesiell trim her, kun mindre støy. Synes det er plagsomt med så mye lyd, mens scooteren knapt går framover :)

Kanskje noen av dere har tips til hvor jeg kan få kjøpt et annet effektanlegg, evt originalt brukt? Kanskje jeg kan bruke et som passer til andre scootere?

 

Legger ved bilde av hvordan det ser ut nå:

https://imgur.com/4Nmu7eS

https://imgur.com/l3bDjgB

 

Blinklysene fungerer heller ikke på scooteren. Sikkert bare en liten feil, men har ikke feilsøkt enda. Kanskje noen vet om dette er en typisk feil eller ikke?

 

Og siste spørsmål er om frontlyktene. De er jo delt i to så når jeg bruker nærlys så lyser den ene og på langlys så lyser den andre. Skal det være sånn eller er det koblet feil?

Post 2:

Har demontert eksosanlegget nå. Ser ut som at det er originalt, men syns lyddemperen ser litt "hjemmesnekra" ut. Og det er kappet av noe som kan være et feste eller et ekstra rør. Litt usikker. Har funnet et bilde hvordan det skal se ut. Legger ved link av alt da jeg ikke kan laste opp bilder.

Er det noe jeg kan gjøre selv for å få det til å bråke mindre? Klarer ikke å ta ut innmaten i lyddemperen så må eventuelt skjære opp.

https://imgur.com/a/yx73wbP

Mvh. Sindre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...