Gå til innhold

Hvilken ipad?


Lid/Ran

Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe ny ipad, men har beslutningsvegring. 

Ipad Air (ca 5500,-), Ipad 2018 (ca 3200,-) eller 2019 (ca 4000,-)

Jeg trenger ikke mer enn 32gb, så de 32 ekstra gigabyte jeg får med air betyr ingenting for meg. Ulikheter for tilkobling av ekstrautstyr er irrelevant i valget. 

Grunner til å velge air er bedre skjerm og ikke minst bedre prosessor og mer ram. Bedre prosessor og mer ram er muligens ikke et argument i dag for mitt bruk, men jeg har stort sett hatt disse fire år og de blir tregere med tiden.

En grunn til å ikke velge air: den samme skjermen som gjør at den også er bedre. Laminering! Problemet er at begge mine forrige tok kvelden grunnet knust skjerm. Ipad Air 2 som jeg hadde sist fungerte fremdeles ok bortsett fra skjermen, men prisen for å bytte disse laminerte skjermene er helt hinsides. Ikke-laminerte skjermer koster noen hundrelapper (vel, i alle fall glasset som stort sett er det som ryker), for laminerte må man bytte hele sulamitten og det koster tusenlapper. Så jeg har lyst på den fine skjermen, men lurer på hvor mye jeg skal la meg styre av at jeg har knust skjermen på to ipads og to mobiler siste 4 år...

Så til valget mellom 2018 og 2019. Disse to har samme prosessor og like mye ram, så langtidsutsiktene er like. Tilkobling av utstyr for 2019-modellen betyr ingenting for meg, så det er heller ikke et poeng for meg. Spørsmålet er om 0,5 tommer større skjerm er verdt 7-800, - kroner? 

Penger betyr en del, men ikke alt. Men det er jo tross alt 2300,- fra dyreste til billigste... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...