Gå til innhold

[Løst] Kjøp av Nvida Shield TV - aktivisering av GeForce Now


Anbefalte innlegg

Omsider løst, se fremgangsmpåte i neste innlegg under

 

Et av salgsargumentene for NVIDA Shield TV er tilgang til spill-streaming med GeForce Now. Når du kjøper en slik boks følger det med en engangskode.  Jeg har en anskaffet en slik brukt boks, og har vært i kontakt med kundesupport for NVIDA.

 

Der får jeg beskjed om at GeForce Now IKKE kan brukes på min boks, som er kjøpt brukt - fordi tidligere eier har aktivisert sin GeForce Now-kode. Naturlig nok.

 

Ok, du kan fortsatt bruke Netflix, HBO etc - men ønsker du å bruke boksen til det den markedsfører seg som, altså GeForce Now - ikke kjøp brukt. Dette vil si at du heller ikke får solgt en brukt fullgod NVIDA Shield TV når du en gang ønsker å oppgradere til en nyere versjon.

 

Dette er meldingen du får om du kjøper en brukt NVIDA Shield TV og forsøker å bruke GeForce Now:

IMG-20191102-221428.jpg

Endret av AK47
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter mye fram og tilbake med kundesupport ser det ut til at vi fant en løsning. Her er fremgangsmåten du må gjøre, om du tar over en NVIDA Shield TV:

 

  1. Du kontakter kundesupport via denne lenken.
  2. Du bør da ha enhetens serienummer klart (forenkler en god del om du har det før du starter). Du finner den under innstillinger, øverst til høyre når du er inne på Shield-boksen.
  3. Kundesupport vil helt sikkert spørre om kvittering (ber deg sende som vedlegg i chatten), men fortell at du har kjøpt brukt, noe som ikke er uvanlig. Da forstår de, og sier det vil la seg løse likevel.
  4. I forkant av chatten bør du også være logget inn på http://account.nvidia.com, så sparer du tid.
  5. Etter å ha logget inn går du inn på Technical settings. Videre velger du Shield Settings-> go to About -> merk av og godkjenn Send Feedback to NVIDIA.
  6. Når du er i kontakt med kundesupport får du beskjed om å skrive inn en saksnummer, via Shield-boksen, der du sender tilbakemeldinger til kundesupport. Her velger du Topic «NVIDA customer». Det er her du skal skrive inn saksnummeret som du får av kundesuopport.
  7. Når det er sendt, får du en bekreftelse etter ca et døgn om at du nå har tilgang til Geforce Now - gratulerer :)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...