Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Aggressiv og territoriell katt


uruha

Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt leilighet i et borettslag hvor det bor flere katter og hunder. Selv har jeg fått godkjennelse av styret til å ha hund i andelsleiligheten min uten noe problem. Hunden min har alltid gått godt overens med andre dyr og er vokst opp med katter, så dette er noe h*n er godt vant med. 

 

Problemet er at blant alle dyrene som bor i borettslaget, så er det én katt som har en helt ekstrem atferd. Den er kontaktsøkende og tam ovenfor andre mennesker, men den angriper andre katter og hunder. Styret er kjent med at katten er svært territoriell og etter det jeg har forstått, så er det en annen katt som ikke tør å gå ut ved verandaen i frykt for angrep fra denne katten. Den aggressive katten det gjelder er som oftest rundt på fellesområdet.

 

På grunn av denne katten, så sliter jeg med å lufte bikkja mi fordi den går rett til angrep på h*n uten at bikkja har gjort noe for å skape en slik reaksjon. Jeg må forte meg inn og ut fra fellesområdet siden katten følger etter oss og er klar for å angripe. Dette skjer hver eneste dag og jeg er så utrolig lei. Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre og det siste jeg ønsker er å krangle med naboen min om dette. 

 

Er det noen som har noen råd å komme med? 

 

Hilsen en veldig fortvilet person.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det heter vel seg at man kan ha dyr, så lenge  "dyrehold ikke er til ulempe for utleier eller øvrige brukere av eiendommen" - Så hvis katten tilhører noen av de som bor i borettslaget så kan man vel klage til styret. Nå virker det som de er klar over ulempen denne katten medfører så de bør ta saken videre opp med katteeier.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...