Gå til innhold

SAMLETEST: Billige 1660 Ti-laptoper med rask skjerm


Anbefalte innlegg

Er testene gjort etter en times kontinuerlig høy last eller rett etter oppstart, og hva var omgivelsestemperaturen? Og hva når maskinene har vært i bruk et års tid og fått i seg litt støv? Husker godt Acer var plaget med overoppheting på 2000-tallet. En fikk ikke reinnstallert Windows uten å sette PCen i vinduskarmen for ekstra vinterkjøling, da throttling tydeligvis ikke virket under installasjonen. Ellers er HPs viftestøy helt i tråd med mine forventninger til det merket.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Akkurat kjøpt meg Acer nitro 7 maskinen på tilbud til 11995. Jeg liker maskinen veldig godt, skjermen er god, den er veldig rask, syns den ser bra ut og jeg liker tastaturet og touchpad.

Jeg skulle egentlig bare ha en grei laptop så jeg kunne sitte i stua og lese nettaviser og følge med på kursen på kryptovaluta hvor jeg har gamblet en del kroner. Kjøpte først en til 6k som jeg byttet inn igjen samme dag pga den hadde innebygd uhd 620 skjermkort, angret fort på det. Kunne ikke lese vg.no engang uten at det lagger og henger igjen når man scroller. Det eneste som nå plager meg litt er dette med eventuell varme og viftestøy. Kan ikke si det plager meg så mye her jeg sitter i et helt stille miljø, skrur jeg på tv'en må jeg med øret inntil for å høre viftene. Jeg er så pirkete at jeg vurderer bytte inn denne også, og kjøpe en ny en med bedre kjøling. Men hvilken maskin skulle så det være med de samme spesifikasjonene og til rundt denne prisen? jeg liker maskinen veldig godt, men håper ikke dette med viftestøy og varmgang kommer irritere meg etterhvert. Hadde vært villig til å spytte inn en 3-4k ekstra mot en maskin med samme specs og bedre kjøling, altså 15-16k totalt, om man får tak i det da. Liker som sagt maskinen men hater å angre meg etterhvert :D sorry for mye tekst :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...