Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Forgjeves prøver jeg å finne andre som har forsøkt å ta en dobbel bachelor og tyr dermed til ymse fora;

Jeg ønsker å ta en grad som inkluderer både Idrettsvitenskap og Psykologi der resultatet skal være en godkjent bachelor i begge felt. Jeg har allerede fullført 1. år i idrettsvitenskap men mine interesser for psykologi er underernært, og planen videre krever slik kompetanse. Derfor har jeg nå søkt meg inn i Bc Psykologi. Jeg skal forsøke å melde meg opp i fag i de neste 3 årene som til sammen skal utgjøre en Bachelor i Idrettsvitenskap samt Psykologi. Deretter kommer jeg til å velge om jeg tar Profesjon i Psykologi eller Master i Idrett. Målet er å kombinere disse to feltene slik at jeg kan hjelpe alt fra atleter til mannen/kvinnen på gata både fysisk og psykisk.

Under har jeg kravene til bachelor:
 

§ 3-2.Krav til graden bachelor
Graden bachelor oppnås på grunnlag av eksamen i emner, emnegrupper eller studieprogram av 180 studiepoengs omfang. I graden skal det inngå et selvstendig arbeid av teoretisk, praktisk eller kunstnerisk art på minimum 10 studiepoeng. Grunnlaget for graden skal for øvrig omfatte ett av følgende:
 
a) Integrert utdanning, yrkesrettet utdanning eller annet studieprogram av 180 studiepoengs omfang i henhold til godkjent studieplan. Studieplanen skal inneholde minst 120 studiepoeng innen samme fagområde.
 
b) Integrert utdanning, yrkesrettet utdanning eller annet studieprogram av minimum 120 studiepoengs omfang, kombinert med annet studieprogram av minimum 60 studiepoengs omfang.
 
c) Treårig utdanning av 180 studiepoengs omfang som tilfredsstiller følgende vilkår: -
Fordypning i fag av minimum 80 studiepoengs omfang. I fordypningen skal det inngå emner som bygger på hverandre, og omfanget av påbyggingsemner må vaere på minimum 20 studiepoeng. Fordypningen må vaere definert som avsluttede fag, emnegrupper eller studieprogram i en studieplan.
- Ytterligere fag, emnegruppe eller studieprogram av minimum 30 studiepoengs omfang.

- Vitenskapsteoretiske eller filosofiske emner og/eller andre frittstående emner. 

----------------------

Jeg har da allerede 60sp i Idrettsvitenskap, ingen av disse er fordypning. 

Ut ifra det jeg leser her så kan jeg få godkjent Bc dersom jeg har 120sp innen ett fagområde, med 60sp fra annet studieprogram. La oss da si jeg tar 120sp i Psykologi og ytterligere 60sp fordypning i Idrettsvitenskap. Da sitter jeg med 120sp i både Idrett og Psykologi.

Vil dette kunne bli godkjent som Bc i begge tror dere? 

Er det andre her inne som har tatt dobbeltgrad? Hva erfarte dere? Hvordan var arbeidslasten? Hva kombinerte du? 
Andre råd? 

Ærbødixt

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...