Jump to content
labrekke

Merkelig feil på undertekster og "on-screen-display" i Google Chrome

Recommended Posts

Hei,

 

Dette er et lite skudd i blinde, og det kan selvsagt hende at det kun er jeg som har problemet, da jeg ikke har klart å google noen svar som er i nærheten av det problemet jeg har. 
 
Når jeg ser på diverse strømmetjenester med Google Chrome (gjelder f.eks. både NRK, Sumo, Netflix og Viaplay) i fullskjerm på min Windows 10-PC, merker jeg at undertekstene (subtitles) ikke forsvinner etter at personer har snakket ferdig. Vanligvis skal undertekstene forsvinne etter 1-2 sekunder dersom ingen fortsetter praten. Nå blir undertekstene stående på skjermen helt til folk begynner å prate igjen, eller til jeg beveger litt på musmarkøren, noe som er fryktelig irriterende. 
 
På NRK direkte-sendt TV har man f.eks. en mulighet til å gå tilbake til tidligere i sendingen ved å klikke på tidslinjen nederst på skjermen. Denne linjen dukker opp når man bruker musen, og skal forsvinne igjen etter noen sekunder når man er ferdig, men den forsvinner heller ikke helt. Den røde stripen forsvinner "nesten", men man kan så vidt se den nederst i skjermen. Dette skjer også kun når jeg ser på TV i fullskjermmodus i Chrome.
 
Jeg har prøvd å reinstallere Chrome (bruker nyeste versjon; 75.0.3770.142) på min Windows 10-maskin, samt fjerne/disable alle Chrome-utvidelser, uten at det hjelper.Jeg har dermed gått over til å bruke Firefox de siste ukene, hvor jeg ikke har samme problem. Noen som har erfart lignende, og har et forslag til løsning? Jeg begynner å gå tom for idéer. :-(
 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...