Gå til innhold

Samsung Galaxy A50 litt diverse. Nå byttet til A40


Gjest Slettet+234981

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+234981

Jeg har nå et lite "problem". I går kokte jeg tåteflasker og hadde det travelt. Brukte pølseklype til å ta de ut av kasserollen, men brukte hendene til å plassere de 164858263 delene på benken. Hva skjedde da? Jo, flaskene var varme de, så nå virker ikke fingeravtrykk på telefonen lenger. Må vente til de har grodd ut igjen :p På min motor g4 pluss virker alt som før. Jeg håper Samsung kjører med dedikert fingeravtrykk leser fremover..

Den fingeravtrykkleseren er kresen for å si det mildt. Jeg har aktivert ansiktsgjenkjenning. Fingertuppene må tydeligvis være i 100% nøyaktig samme tilstand som når fingeravtrykket ble lagt inn. Kanskje en idé å legge inn et fingeravtrykk rett etter å ha vasket hendene og ett med knusktørre hender også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+234981

Ser ut til at automatisk oppdatering er oppe å går nå, holder fingrene krysset. Jeg har gjort følgende "tiltak": 1, Slått av sikkerhetskopiering til google, den stod alikevel bare å ventet på å sikkerhetskopiere. 2, nullstilt alle innstillinger på telefonen. 3, nullstilt appinnstillinger. 4, tømt cache i recovery mode. 5, avinstallert oppdateringer på google play store appen.

 

 

Jeg hadde Google appen og Chrome deaktivert tidligere, kan det ha skapt problemer ?

Endret av Slettet+234981
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet+234981

En gladmelding. Det kom augustoppdatering for et par dager siden med forbedring av fingeravtrykkleser og det må jeg si. Kraftig forbedring, Mye raskere, sikkert 70% raskere og den tolererer at fingeren ikke ligger 100% riktig. Morro.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet+234981

Har nå byttet til en A40, syntes A50'n ble for stor i fysisk størrelse. Veldig lite som skiller de to telefonene synes jeg, tar litt lengere tid å åpne feks spotify/spill men bortsett fra det er det ganske likt. Liker veldig godt størrelsen på A40'n og fingeravtrykk på baksiden som aldri feiler. Tror aldri jeg skal ha en telefon over 15cm igjen.

Endret av Slettet+234981
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...