Gå til innhold

Ace Combat 7


Anbefalte innlegg

Noen her som har kjørt igjennom VR oppdragene enda? Er det verdt prisen bare for VR oppdragene?

Om du allerede sitter på Hotas kontroller, vil jeg påstå at dette er et must! Fikk endelig spillet i postkassa i går og som Schreiber her, gikk jeg rett inn i VR modusen. Med musikk fra Top Gun i spillelista fikk jeg rett og slett tårer i øynene da flyet tok av fra hangarskipet! Helt sinnsyk opplevelse! Mangler ord... Men om det er verdt 500kr for to oppdrag må du dessverre svare på selv. Håpet er selvfølgelig at de gir ut flere VRmissions etterhvert, men pr idag er det vel kun disse to + det som Schreiber snakker om.

Jeg kommer i hvert fall til å spille disse to om igjen og om igjen og om igjen... Desidert den råeste spillopplevelsen jeg har hatt i min snart 40år lange gamerkarriere. Og jeg har spilt mye Firewall Zero Hour med Aimkontroller om det sier deg noe...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nå spilt ferdig de tre kampanjene med Thrustmaster stikke og det er helt klart en flott opplevelse. Merka første kvelden at jeg ble litt kvalm, men har spilt litt hver dag så merker ikke noe til det nå. Skulle jo ønsket meg enda bedre grafikk, men det er begrenset hva man kan få ut av såpass gammel hw som ps4 orginal, mulig det er merkbar forskjell på ps pro. Alt i alt godt fornøyd. Gleder meg til vr blir like bra grafikk som vi har i vanlig spillmodus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...