Gå til innhold

lydproblemer


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg logget meg pent og rolig inn på ventrilo igår i håp om å få spilt en pcw før jeg la meg. Det ble meget rolig, HELT rolig faktisk. Hørte ingenting, men de kunne høre meg. Jeg har ikke mutet noen eller noe. Da jeg trykket "aktiver preik-knappen" hørte jeg ikke den lille dyd lyden, men så at jeg snakket og at andre snakket. De hørte meg men ikke vise versa :\

 

Tenkte jeg kunne ta litt public og håpet på at tiden skulle fikse det. Men steam var nede :\

 

Da ble jeg spurt om å bli med i litt 1.5 (det er cs det er snakk om her), var greit det. Men jeg hadde ingen lyd. Skjekket diverse innstillinger i spillet, de var ok. I windows virket det også bra. Still no sound.

 

Det er lyd i mp3 og NFSU.

 

Tenkte at det kunne være høytaleroppsettet. Har flyttet på pc'en slik at jeg nå bare har hodetelefoner og ikke 5.1. Da jeg stilte høytaler oppsettet til stereohodetelefoner kom det INGEN lyd. Prøvde reboot med stereohodetelefon innstillingene men hjalp ikke. Justerte tilbake til 5.1, da kom lyden tilbake. Til mp3-spilleren, men ikke mer. :dontgetit:

 

Det har aldri vært et problem før.

 

Jeg kjører WinXP, Soundblaster Live 5.1, og har driverversjon 5.1.2603.0 hvis det sier noen noe.

 

PS: Kan det ha noe å si at jeg koblet til 5.1 anlegget, og tok det ut igjen (bare plugget ut hodetelefonene og inn med fortsterker kabelen, og tilbake etter på) fordi at jeg hadde besøk og vi spilte Worms 3D? Mener at det ikke skal ha noe å si.

 

Trenger dere noe info om innstillinger eller noe er det bare å spørre.

 

Takker for seriøse svar =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Rart problem... Har skjedd med meg også før, vet ikke hvorfor enda. Men det holdt med å starte maskinen på nytt for meg. Hvis du ikke har prøvd dette anbefaler jeg at du prøver.

Problemet oppstod igår og jeg tok på maskinen idag etter at jeg bestod i Nettverk- og Datakommunikasjons kurset idag ( :D føler jeg må få lov til å være glad).

 

Står også i startposten at jeg prøvde å restarte etter at jeg endret på høytaleroppsettet.

 

Ellers takk for svar =)

Endret av En Tiger
Lenke til kommentar
Hadde noe lignende jeg også. Da manglet jeg en kodec, men den instalerte jeg bare fra windows. Tror det var GSM 6.10 kodecen jeg manglet. Etter jeg hadde instalert den funka alt helt bra. Søk på google etter gsm 6.10 for å finne ut hvordan instalere det.

 

mvh

nikern

Hei.

 

Det virker meget logisk det forslaget ditt. Jeg kjørte monitor på ventrilo på GSM 6. 10 codecen. Fikk bare masse 0'er. Men det fikk jeg på de andre codecene også. Vet ikke om det skal være en eller 0, men etter mine erfaringer så er 0 = av/disabled og 1 = på/enabled.

 

Jeg skjekket om codecen var installert, det var den. Det stod at den funket som den skulle. Jeg så hvilken frekvens den var satt på og satte like innstillinger i ventrilo. Men funket ikke.

 

Jeg satte codecen til å komprimere og dekomprimere på alle frekvenser, men det funket heller ikke. :no:

 

Prøver å reinstallere ventrilo.

 

Takker for bra forslag nikern =)

Endret av En Tiger
Lenke til kommentar

Funket ikke med reinstall :\

 

Alle instillingene er som før jeg avinstallerte, hadde tatt på bakcup ved installasjonen. Men det virker som om codecen er i orden, men på "monitor" på ventrilo så ser det ikke slik ut.

 

Men det rareste er at lyden i cs 1.5 plutselig er borte. Bruker det noen spesielle codecer som andre applikasjoner ikke bruker? Noen som vet evt. applikasjoner jeg kan teste dette på?

 

OT: Et spill er en applikasjon, sant? :blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...