Gå til innhold

kas1995

Anbefalte innlegg

Hei, 

jeg har et problem, da spesifikt med tanke på hvilken retning jeg skal velge. har et fagbrev som anleggsmaskinmekaniker, og jeg fullførte akkurat påbygg med et snitt på rundt 5.2, så kommer meg ikke inn på INDØK på NTNU (også pga manglende realfag), dette jeg ønsker mest da jeg kan kombinere en økonomiutdanning med en ingeniørutdanning. 

 

Så kommer spørsmålet om hva jeg burde velge, her tenker jeg da både på studiekvalitet, jobbmuligheter , osv etter endt studie, ønsker og komme meg inn i industri og opp mot M&A, due dilligence, eller innen oljenæringen.

 

Det jeg har tenkt på for øyeblikket er en Automasjonsutdanning ved NTNU, eventuelt annen elektroingeniørutdanning eller Maskiningeniør(usikker på spesialisering), selvfølgelig etter forkurs. Deretter en mastergrad i INDØK ved UiS, for å få økonomien på plass med tanke på å styrke mine analytiske evner osv. 

 

Så ønsker å vite hva folk tenker om denne kombinasjonen og eventuelt hva dere tenker om de forskjellige skolene og kvaliteten (NTNU er jeg klar over at har god kvalitet over hele linjen mtp ingeniør). og eventuelle jobbmuligheter, ønsker en utdanning som er mer "safet" mot oljepriser osv i fremtiden, og om det vil være smartere og ta en master innenfor det eventuelle fagområdet enn å ta masteren i økonomi. 

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...