Gå til innhold

Trønderenergi satser stort på vind


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alt er bare trist fra ende til annen. I utgangpunktet ville ingen bygge ut vindkraftfeltene på trøndelagskysten, også NVE trekte seg ut med sin dårlige erfaring fra Smøla som har gått i minus fra første dag.

 

Dette ble ikke godtatt nede i Brussel, som oppfører seg som at Norge er det beste EU-landet de har. Brussel ga ordre til Erna om vindmøllene MÅTTE bygges og at det bare var å sette i gang. Derfor kalte Erna NVE inn på teppet og beordret de til å bygge ut vindmøllene de ikke ville bygge ut året før.

 

Dette har til nå resultert i at et monster av en 420 volts fargesprakende kratlinje har krysser min bygd både på tvers og på langs. I tillegg har det blitt bygd en autostrada av en vei opp lia i bygda der de har sprengt ut et enormt areal som skal transformere vindmøllestrømmen slik at den kan benyttes til vanlig forbruk. Når man ser på veien opp, må det være snakk om at tunge at store enheter skal opp til det store platået større enn mange fotballbaner.

 

Dette platået ser ut til å være dimmensjonert til å ta i mot strøm fra langt flere vindmøller enn den som nå er under utbygging.

 

Bananstaten har talt enda en gang..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...