Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] Keyless funker ikke etter nøkkelbatteri-bytte (Golf 7 2014 R)


Myst

Anbefalte innlegg

Bilen er en Golf 2014 modell R-line. Siste tiden fikk jeg beskjed at batteriet i nøkkelen måtte byttes og gjorde det. Men nå funker ikke keyless-funksjonene: får verken låst eller låst opp bilen ved berøring, ikke start når jeg trykker på start-knappen og får beskjed om nøkkel ikke funnet, og sporadisk beskjed om nøkkel ikke funnet ved kjøring.

 

Foreløpig (og heldigvis) får jeg låst og låst opp ved å bruke knappene, og bilen starter når jeg holder nøkkelen mot "tenningen" og trykker på start-knappen.

 

Før byttet, undersøkte jeg hvordan først og samtidig kom over advarsel at ved batteribytte, måtte man synkronisere nøkkelen etterpå. For sikkerhetsskyld kontaktet jeg VW forhandler og de mente at det ikke skal være nødvendig. Bare bytt batteri og alt skal fungere. Så i etterkant tok jeg titt i instruksjonsboka og prøvde synkroniseringsprosedyren der, men det funket ikke. Så nå har jeg avtalt time hos forhandleren til tirsdag.

 

Inntil da, tenkte jeg å spørre her også. Noen som har opplevd dette, og evt. løste det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk, men løste seg. :) Greit å vite at "av/på"-metoden kan funke på flere ting enn bare PCer. Tok ut batteriet (nytt) og satte inn igjen, og det løste saken. Hvorfor den streiket seg første gangen vil nok forbli et mysterium. Da trenger ikke timen på tirsdag heller.

 

Så tips til andre: Prøv å sette inn batteriet igjen, evt. nytt batteri. Så kan man evt. prøve synkronisering ihht. instruksjonsboka i verste fall.

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...