Gå til innhold

BK: Barneportrett


Gjest Slettet+3124

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+3124

La det ut dette ut i månedstråden, men det hadde vært greit med en teknisk tilbakemelding også føler jeg.. :) So bring it on!!

 

post-44035-0-50521900-1526984968_thumb.jpg

 

 

Exif: X-T2 : Fujinon 90mm : f2 : 1/1250 sek : EV +1 : ISO 200

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å ta det tekniske først så synes jeg det det er i overkant stor dybdeskarphet, og at ikke begge øyne er i fokus blir noe forstyrrende. Det er også litt overeksponert på venstre side som jeg mistenker kan komme fra bakgrunnen. Liker godt croppen du har brukt her, og hudtonene er bra.

 

Litt sånn utenfor det tekniske synes jeg du har fanget et nysgjerrig blikk, med et pent smil. Man undrer litt på hva fotografen gjør siden hun ser så nysgjerrig inn i kamera, og dette skaper en god dynamikk. Alt i alt veldig bra!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Hei,

 

Takk for tilbakemelding! :thumbup:

 

Når det kommer til øyene, så er dybdeskarpheten veldig liten på Fujinon 90mm f2. Det er derfor det ene øyet er i fokus og ikke det andre. Det var et bevisst valg. Jeg tror ikke at bakgrunnen reflekterer tilbake så veldig mye, dette er garasjen vår, og den er ca 5 meter bak modellen. :) LR sier iallefall at bildet ikke er overeksponert, jeg har brukt spotmetering og da var alt innafor på histogrammet i kameraet.

 

Jeg har alltid vært svak for highkey portretter, og det er det jeg har forsøkt på her, om jeg har lyktes eller ikke får andre bedømme. 

Lenke til kommentar

Jeg synes dette var er vakkert portrett. Dybdeuskarpheten synes jeg var funka, og fokus treffer bra på øyet, så det hadde ikke jeg noen betenkligheter rundt. Toner og farger synes jeg også er spot-on, så det fremstår veldig proffesjonelt. Hadde det vært mitt barn hadde jeg med glede hengt det opp.

 

Litt kritikk. Komposisjonen er litt ubalansert, da tenker på den mørke gensern eller jakka hun har på seg. Det blir en mørk trekant nede til venstre. I mine øyne føles det litt ubalansert ut og jeg skulle gjerne hatt noe som balanserer litt til høyre. Men det er nok smak og behag.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Det har du faktisk helt rett i. Har ikke «sett» genseren før nå. Og nå klarer jeg ikke å unngå å se på den, når jeg ser på bildet. Hadde absolutt vært det beste å tatt den av før bildet. Jaja, får «følge» bedre med ved neste anledning. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...