Gå til innhold

Star Wars Battlefront II får tilbake mikrotransaksjoner


Anbefalte innlegg

 

Om du ikke missforstår med vilje nå selv etter en forklaring på gruppen jeg sikter til i samme innlegg så får du bare sitte der med kværuleringen din.

Du mener barn, familier or folk som spiller spill for å ha det gøy kjøper useriøse spill. Altså alle spill de kjøper blir da spill du ikke kan spille.

Eller mener du alle spill som har mikrotransaksjoner eller lignende?

Hvor mange spill sitter du igjen med da?

 

Nå vet ikke jeg hvor gammel du er men til info så tjente de penger på spill før mikrotransakjsoner, cutscenes og fordomming\forenkling av spill også. Spill som blir gjort bra tjener også penger også i dag uten dette.

Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men det har alltid vært lignende i spill, og de kostet en god del mer før i tiden.

 

 

Du forenkler problemstillingen veldig "dårlig foreldre"  det er i realiteten ikke så enkelt å skyve det problemet under en stol, videre ble det forsøkt å legge mikrotransakjoner under "gambling" å det var ikke helt uten grunn  ...

Gambling har lite med saken å gjøre når det gjelder barn som stjeler penger.

 

 

Vanskelig å diskutere noe med deg når du bare hører på deg selv. Grunnen til at det ble forsøkt lagt under begrepet Gambling var for å få stoppet bruket av mikrotransaksjoner igjen pga problematikken det fører med seg, som ER det jeg skriver om.

 

Nei det har ikke alltid vært mikrotransaksjoner i spill, det er en ganske ny greie som har startet å blomstre med Mobil å trolig når man så hvor mye folk var villig til å betale for utseende av pixler i WoW . DLC er noe helt annet, det er EN betaling man gjør mot en utvidelse av spillet (om du blander dette), i motsetning til mikrotransaksjoner som kan feks være en lootboks man kan kjøpe i det u-endelige.

 

Men useriøse spill så mener jeg spill som har som basis å tjene penger på kunden å i hoved sak bruker en "blockbuster" oppskrift for å lage spillet for å selge mest mulig (begrepet kommer fra film), ikke lage et komplett spill som videre utfordrer spilleren. I et useriøs spill vill feks en ting du trenger lyse opp, slik at det ikke skal bli for vanskelig for deg å finne den, når du har løst denne fordummende gåten så kan du feks kjøpe en Loot boks for å få credit slik at det kan bli enda lettere eller gi deg en boost som får deg til å føle deg flink (Selv om du ikke har vært det). I mange tilfeller betaler spilleren for å ikke spille spillet, i feks nba 2k18 kan man nå betale seg frem til ved hjelp av energi drikker til å slippe å trene spillerne å nå topp nivå på alle spillerne uten å måtte spille spillet ... 

edit:

https://www.kotaku.com.au/2017/09/nba-2k18-is-riddled-with-microtransactions/

 

ps: Skal på ferie nå så får ikke svart deg videre på dette om du nå fortsetter .... 

Endret av simalarion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Vanskelig å diskutere noe med deg når du bare hører på deg selv.

 

Les gjennom kommentarer før du svarer takk...

 

Jeg sa lignende systemer, ikke nøyaktig samme.

Jeg nevnte ikke noe om hvorfor det skulle skyves under gambling, men at det ikke hadde noe med saken å gjøre.

Basert på kommentaren din om hva som er useriøse spill så vil alle skytespill, rollespill, racing spill, alle med tutorial, etc. Være useriøse.

I dem lyser våpen opp på bakken for å vise at de kan plukkes opp, det blir linjer på bakken for å vise hvor du skal kjøre, osv.

Altså, så og si over 99% av spill...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...