Gå til innhold

Exphil... Har det noe å si?


Inventory

Anbefalte innlegg

Hei,

jeg går første året på integrert master innenfor teknologi. Jeg er litt i "lykkerus" fordi jeg klarte å stå på Exphil, jeg fikk en frekk D. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle stå. Jeg er ikke "dum dum" og har ambisjoner om gode karakterer, men ikke innenfor religion og filosofi.

 

Spørsmål: 
Kan man gjøre om bokstavkarakteren i Exphil til godkjent/ikke godkjent? Vil Exphil påvirke karaktersnittet mitt i forhold til utveksling?

 

Takk for svar :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+921324

Ehh, oppgi den karakteren du fikk, du. Noe annet skurrer i mine øre. Jeg har lest at beståtte emner hvor det ikke oppgis karakter, tilsier en karakter tilsvarende C eller bedre. Dokumentet jeg leste i var fra UiO, var i sammenheng med opptakskrav til et masterstudie. Det eneste jeg kan komme på, når vi snakker om at karakteren ikke vises i dokumenter, er når faget er innpasset og oppført som eksternt avlagt fag. Jeg har noen sånne på vitnemålet mitt, og på de fagene som er tatt ekstern er oppført som "innpasset".

Lenke til kommentar

Dette avhenger av hvor du går. På NTNU regnes exphil på utveksling, og exphil regnes på masteropptak (nytt fra sommer 2018). Nå vil ikke sistnevnte påvirke deg, siden du allerede har kommet inn på et femårig studie (men kanskje på retningsvalg når den dagen kommer). Men dersom du går på NTNU, og du vil på utveksling, så vil exphilkarakteren din telle. Det Pjallkåre nevner om innpasset fag stemmer delvis når vi snakker NTNU. Jeg har en del innpassede fag fra tidligere utdanning, og på noen karakterutskrifter står det "innpasset" mens det på andre står karakteren. Aner ikke hvorfor det er forskjellig fra gang til gang. Hva jeg får på vitnemålet gjenstår å se. Og bare for å opplyse om det, så teller ikke/utelates godkjent/ikke godkjent-fag på snittet når man skal på utveksling fra NTNU.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...