Gå til innhold

Ber Apple aktivere skjult FM-radio på iPhone


Gjest Marius B. Jørgenrud

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk å lese at resten av verden vil ha FM som beredskaps-radio hvis alt svikter.

I tilfelle en katastrofe slutter DAB å fungere hvis GPS-satelittene faller ut.

Norge er alene i verden med å slukke FM.

I tillegg til problemer med rekkevidde, flat lyd og trafikkdataoverføring til bilenes kartsystem, viser dette den totale feilsatsingen på DAB og tvungen FM-slukking.

Politikerforakten er total.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-OvFPdyiZ

FCC trenger en syndebukk for å unngå de kritiske spørsmålene som har kommet etter håndteringen deres av de siste krisene. Der FCC tidligere gransket håndteringen etter hver større hendelse har Trump sin nikkedukke i lederstolen, Ajit Pai, vært fullstendig fraværende.

At de nå går etter Apple og ber de aktivere FM-radioer de vet ikke er der (alle telefonene har vært inne til full gransking hos FCC før de godkjennes for bruk i USA, nettopp med tanke på potensielle radioforstyrrelser) er smått fantastisk. Ikke bare eksisterer det ikke FM-chip i de siste to generasjonene, men det er svært sannsynlig at FM-kretsene i eldre telefoner rett og slett ikke er tilkoblet noe, da det er snakk om kretser som er del av et større chipsett.

Det er mye funksjonalitet i brikke rundtom som ikke er i bruk, rett og slett fordi det var billigere å kjøre en stor serie av den brikken heller enn å lage en ny en uten den unødvendige kretsen.

 

Alt dette vet FCC, men velger likevel å gå hardt ut.

Alt for å slippe å gjøre jobben sin, som er å stille ubehagelige spørsmål til næringslivet som driver de forskjellige nettene. Det er nemlig svært langt ned på prioritetslista til FCC under Trump, bare hakket over nettnøytralitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...