Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjent problem med bios A08. Gå tilbake til versjon A07 eller vent til Dell lanserer en ny versjon (A09). Biosene kan lasted ned fra Dell sine web-sider.

Foreslår at du benytter floppy-metoden for å legge inn bios A07. Du må da boote fra floppy'en og og skrive inn navnet på den biosen du vil legge inn (i8100a07.exe).

 

Kan anbefale Dell sitt kunde-forum http://delltalk.us.dell.com/default.asp?fp...9-000347088208}

Lenke til kommentar

Det virker som om det er veldig tilfeldig hvem som opplever disse problemene. Hos noen fungerer det helt greit men hos andre så er det store problemer med A08. I noen av tilfellene rapporterer temperatur-sensorene kun 85C og dette er årsaken til at viftene blir stående på maks.

Det sammme gjelder problemene med Geforce2 og WinXP. XP kræsjer uten noen forvarsel og nv4_disp.dll blir rapportert som årsaken til problemene. Bios A08 ble sluppet i hovedsak for å løse disse problemene. Det fungerer for de fleste men det er fortsatt endel som opplever at XP kræsjer (blant annet jeg...). Venter derfor i spenning på bios A09

 

Litt spesielt at Dell aldri klarer å slippe en bios som fikser problemer uten å lage nye problemer som ikke var der fra før. For en måned siden slapp de bios versjon for Inspiron 8000 versjon nr. 18 og denne var full av feil.

 

Lykke til Dell med å lage en bios for I8100 som fungerer...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...