Gå til innhold

Ta noen emner om data / informatikk?


Fizzle

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg studerer for tiden pedagogikk ved NTNU dragvoll, men har alltid hatt en interesse for data og teknologi, og lurer på om jeg kan ta noen enkeltemner fra f.eks. informatikk ved siden av på Gløs?

Det jeg egentlig vil lære er oppbyggingen av PCer, alle de ulike delene og hvordan de fungerer og litt generelt om data/nettverk, kanskje til og med programmering. 

Noen som vet om dette går an, eventuelt hvilke emner jeg bør ta? 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, 

 

Det skal gå helt fint, flere som tar breddeåret sitt på informatikk fra dragvoll. Når det gjelder IT-emner på gløs, så er de fleste på bachelornivå åpne for å melde seg opp i. bortsett fra et par (programmeringslab og informatikk prosjektarbeid). Hvis du ikke har hatt TDT4110 ITGK, så ville jeg meldt meg opp i det først. ITGK gir en fin innføring i IT og går såvidt innom de temaene du er ute etter. Ellers går TDT4160 Datamaskiner og digitalteknikk inn på hvordan datamaskinen er bygd opp på et lavt og digitalt logisk nivå, her bør du nok ha hatt litt diskret matematikk på forhånd. 

Fine emner å ta i starten kan være TDT4100 Objektorientert Programmering, IT2805 Webteknologi og TTM4100 Kommunikasjon, tjenester og nett. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...