Gå til innhold

knytte firma email med outlook


Anbefalte innlegg

Hei! 

 

Vi kjøpte freedome.no gjennom domeneshop og lagde da email for alle som er med i prosjektet.

 

2 av 5 email som ble laget, knyttet seg til outlook av seg selv. Disse 2 kunne man logge inn via office portal. Mens 3 andre går det ikke med.. og vi har prøvd å fikse på problemet med får fortsatt ikke til. Det ser ut som at de 3 epostene ikke er aktivert, at det er de som jobber som admin for outlook som kan aktivere. Vi har prøvd å sende mail til dem angående problemet men ser ikke ut til at de har gjort noe med det. Vi ringte dem og de sa da på telefonen at en som har ansvar som teknisk support skulle ta kontakt med oss om 1-2 times tid, men de gjorde det aldri.. 

 

Noen som har hatt samme type problem som kunne hjulpet oss med det? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Posten din gir ikke mye mening. - Ligger eposten hos domeneshop? - Isåfall må du logge inn som administrator der og sette opp kontoer til de som skal ha epost (eller få domeneshop til å sette det opp)

 

Siden du nevner Office-portal så mistenker jeg at det er Office 365? - Isåfall så er det vel noen andre enn domeneshop som har satt det opp, men det er det samme som må gjøres, det må settes opp kontoer for de som ikke virker av noen som har admin-tilgang til portalen(regner med at selve office 365/autodiscovery er satt opp siden du har fått lagt til 2 kontoer.)

Endret av kjetilkl
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...