Gå til innhold

Min d: på 140 gb forsvant!


zizou

Anbefalte innlegg

Harddisken min har vært veldig ustabil har jeg erfart etter at jeg kjører den som slave. Det er et rart problem som har dukket opp de to siste gangene jeg har gjort akkurat det, nemlig at d: har rett og slett forsvunnet, eller den er fortsatt der, men et eller annet, et sted jeg ikke vet hvordan jeg kan hente tilbake.

 

Harddisken min er en wdc 200gb. jeg har delt den inn i 2 stasjoner, på 50 og 150 gb. jeg opplever få problemer med den, utenom når jeg skal kjøre den som slave. sist gang jeg gjorde det, var da jeg fikk blåskjerm før jeg startet winxp(en av de få gangene hd'en klikka), maskinen nektet å komme inn i win, jeg så det sånn at jeg ikke hadde noe valg, jeg måtte formatere c:. Det jeg gjorde var at jeg flyttet over all data som var viktig fra c: til d:(kjørte en annen harddisk som master). det som skjedde da jeg måtte restarte, var at plutselig var d: borte. Forrige gang det skjedde gadd jeg ikke å gjøre så mye med det, jeg kjørte bare partition magic og formatere det den fant som unformated. men denne gangen ville jeg ikke formatere, jeg hadde flyttet alt det jeg trengte fra c: til d:, alt jeg hadde var jo der, så derfor kunne og ville jeg ikke formatere.

 

Problemet er bare hvordan jeg kan unngå å formatere, unngå å miste all den data jeg har i den d: som plutselig forsvant. hvordan får jeg all den data jeg hadde i d: tilbake? er det mulig å feks formatere, for så og hente tilbake data'ene vha et program?

 

som er litt pussig er også at hvis jeg velger å formatere i partition magic, så velger den automatisk stasjon e: som navn, og ikke d:. ikke får jeg valgt d: heller. og det syntes jeg er rart, fordi jeg ikke har noen d: og maskinen pleier vel å velge stasjonsnavn etter alfabetet, ikke sant?

 

Uansett, jeg håper noen gidder å hjelpe meg... :grine:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...