Gå til innhold

Ultrabook (max 14000)


Anbefalte innlegg

Jeg er ute etter en ny pc. Nå har jeg en Asus N56VZ, denne gangen er jeg ute etter noe lettere.

 

Jeg skal bruke den til Photoshop, litt videoredigering og Sims 4 (fordi jeg nekter å bli voksen), i tillegg til vanlig internett, Netflix +++

 

Krav:

- Matt skjerm

- Bakgrunnsbelyst tastatur

- SSD

- OK eller bedre batteri
- Lett

- Max 14 000, men gjerne rimeligere.

 

Jeg har sett på Multicom Talisa: http://www.multicom.no/multicom-talisa-u731-133-full-hd/cat-p/c/p10633170

Jeg liker at den har stor SSD i tillegg til vanlig harddisk. Jeg er litt lat, så liker å ikke måtte ha bildene mine på ekstern harddisk. Den oppfyller også de andre kravene. Med Windows og installering havner denne på 12 500.

 

Jeg kunne sikkert klart meg med en enklere billigere pc, men jeg vil ikke føle at jeg går til noe dårligere enn det jeg har nå.

 

Er det noen andre alternativer jeg burde vurdere? Jeg har tid til å vente om det kommer noe spennende, selv om jeg har veldig lyst på ny nå :p

Endret av Nora90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-329093

Bruk android-appen prisjakt (eller nettstedet www.prisjakt.no) Der kan du krysse av for alle funksjoner du vil ha, og så får du se alle bærbare PC'er i Norge som oppfyller kravene dine.

 

Har sett på den asusen du har, og kan nærmest garantere at alt er lettere enn den. :)

 

Tenk nøye etter om du trenger DVD-ROM også. Det er nesten ingen PC'er som har bluray brenner, så da er det DVD eller ingenting. For seks år siden da jeg skulle kjøpe ny PC så visste jeg at jeg skulle ikke ha DVD-ROM, og jeg skulle ha SSD, så endte opp med en samsung ativ book 9 lite til 5000 kroner med 128GB SSD, thunderbolt, USB 3.0 og touch-skjerm :) Det eneste den ikke har er bakgrunnsbelyst tastatur. Det skal jeg ha på min neste bærbare. Jeg kjøpte jo BluRay leser+brenner med USB tilkobling, men brenner jo ingenting, og sitter man på buss eller tog med det lille idiotiske kaffebordet foran seg for å legge laptopen på mens man bruker den så er det ikke plass til eksternt DVD-drev på bordet i tillegg til PC'en bare så det er sagt... Og så er det ikke alle laptoper med DVD-ROM som tillater boot fra DVD, for biosen er låst... så man kan ikke bruke TAILS eller Linux, men TOR er jo knekket uansett så ingen vits i å bruke det. Så jeg holder meg til laptop uten DVD-ROM.

Endret av medlem-329093
Lenke til kommentar

Takk for svar :) Regner med de fleste bærbare er lettere enn det jeg har, for den føles som den veier 10 kg.

Har brukt prisjakt for å kikke, men føler at de fleste som dukker opp innenfor min prisklasse er HP, og det merket er jeg ikke helt sikker på. Er de blitt bedre enn de var tidligere?

CD-rom har jeg akseptert at jeg må gi opp. Kjører rundt i en eldre bil uten aux, så det er greit å kunne brenne en CD i blant, men jeg kan jo bare ta frem droget hvis jeg trenger en ny CD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...