Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Flash vil ikke oppdatere (Mac)


Anbefalte innlegg

Sliter å besøke enkelte nettsider der hvor det er nødvendig å bruke Flash. Har forsøkt å laste ned flere ganger med det seneste versjonen som er ute av Adobe Flash player men det fungerer fremdeles ikke. Har lastet det ned 3 ganger men for gjeves. Kan f.eks bruke VG og Dagbladet og se på video der. Når det gjelder NRK og f.eks omegle (når man virkelig kjeder så er det OK å bruke dette haha) så sier nettsiden at jeg har en gammel versjon av Flash. Har ikke hatt problemer med dette for en stund siden. Jeg har oppdatert iOS til seneste versjon, og ser at det er ingen anbefalinger som dukker opp på Store at jeg trenger å oppdatere flash. Da bør det vel gå automatisk at Flash oppdaterer av seg selv? Er fremdeles ny til Mac...

 

Har dere noen tips/løsninger til meg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

iOS? OS X mener du kanskje? Regner med at du bruker Safari ettersom du ikke spesifiserer, og du sitter på Mac.

 

Safari har Flash sandboxet inne i seg. Det vil si at det følger oppdateringene til Safari automatisk, og det er ikke noe du selv må (eller kan) oppgradere eller håndtere. Jeg hadde derfor tatt en titt på denne guiden.

 

Edit: Hadde forresten vurdert å bruke Chrome. Eneste fordelen Safari har er at den er en god del mer effektiv i batteriforbruket sitt.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Skrev visst feil. Du kan skru av og på Flash inne i Safari, og til og med sette innstillinger for sidene du besøker. Men du må selv oppgradere. NRK fungerte ikke hos meg, lastet ned flash, restartet Safari, og det fungerte. Med bruker hos NRK så kan du også sette HTML5 som standard, men går ikke uten bruker... Hvilket er jævlig irriterende, HTML5 burde alltid være standarden, derfor jeg foretrekker å ha det skrudd av.

 

(Ironisk nok så anbefalte jeg deg å bruke Chrome, men har de siste dagene brukt Safari igjen...)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...