Gå til innhold

Lenovo yoga tab 3 pro erfaringer?


mrchip

Anbefalte innlegg

Hei, har snust litt rundt på yoga tab 3 pro, virker som en bra tab og syns det er kult at det er med prosjektor. Så lurer på om noen har prøvd den etc? Og lurer på om prosjektoren faktisk fungerer greit, tenkte eventuelt å bruke den på hytta uten innlagt strøm så tenkte den hadde hvert genial da :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har brukt dette brettet litt og mener at dette brettet er blant de beste multimediabrettene på markedet. Mange mener at prosjektoren bare er en gimmick men den har sine bruksområder der den gjør en helt grei jobb, f.eks når man ligger i sengen med brettet ved siden av seg som prosjiserer et bilde av f.eks nett-TV/netflix osv opp på et hvitt tak.

 

 

Positivt:

Meget bra og høyoppløst skjerm

Den beste lyden jeg har hørt på noe nettbrett

"batteriklumpen" gjør brettet behagelig å holde i portrettmodus

Fotstøtten er veldig anvendelig

Meget god batteritid og rask ladetid med den medfølgende laderen.

God byggekvalitet og materialvalg

 

 

Negativt:

Har litt lite minne

Veier en del mer enn Sony Tablet Z4, ipad air osv.

Prosjektoren er ikke noe spesielt lyssterk men gir et bruktbart bilde i mørke rom.

Prosjektoren er ikke høyoppløst men er helt OK å brukes til å se på film med.

 

 

Siden sist jeg prøvde dette brettet har Lenovo kommet med en oppdatering som skal ha løst det minneproblemet mange har opplevd på dette brettet. Kanskje er ikke minnemengden på 2GB lenger en flaskehals slik som jeg opplevde det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja har sett litt på andre brett, men ikke noe for ipad'er, og syns den så genial ut, skjermen så lekker ut og designet. Og kickstanden er glimrende, har en surfacen med noe av det samme og skjønner ikke hvorfor ikke alle nettbrett har det. Fungerer prosjektoren i litt lys også? Sånn på dagtid med gardiner igjen og lyset av? Tusen takk for et utfyllende svar ? har ikke kommet over så mange andre nettbrett som jeg har lyst på enda, bare denne ?

 

Edit: digger også at du kan ha multi-window på den, glimrende på en stor tab.

Endret av mrchip
Lenke til kommentar

Ja har sett litt på andre brett, men ikke noe for ipad'er, og syns den så genial ut, skjermen så lekker ut og designet. Og kickstanden er glimrende, har en surfacen med noe av det samme og skjønner ikke hvorfor ikke alle nettbrett har det. Fungerer prosjektoren i litt lys også? Sånn på dagtid med gardiner igjen og lyset av? Tusen takk for et utfyllende svar har ikke kommet over så mange andre nettbrett som jeg har lyst på enda, bare denne

 

Edit: digger også at du kan ha multi-window på den, glimrende på en stor tab.

verdt å nevne at du trygt kan kjøpe de fleste tabs og få multiwindow support, ihvertfall snart, neste android versjon støtter det vettu ;) Selv kan jeg anbefale z4 tablet 

Lenke til kommentar

Prosjektøren fungerer på dagtid i et mørkt rom med gardinene igjen til f.eks presentasjoner i powerpoint eller tegnefilmer. I vanlige filmer og filmer med mørke detaljer er det for mange detaljer som vil forsvinne dersom rommet er litt opplyst.

Lenke til kommentar

Du får kjøre gjennom alle oppdateringene. Dessverre har ikke Lenovo klart å samle alle oppdateringene i en samleoppdatering så du må oppgradere, sjekke for ny oppgradering, oppgradere osv. helt til brettet ikke lenger finner noen nye oppgraderinger.

Lenke til kommentar

Jeg tenkte på systemoppdateringer/firmware. Ikke appoppdateringer. Systemoppdateringer kan du ikke rulle tilbake slik som du har gjort med tastaturappen.

 

Gå inn på innstillinger. Velg "om brettet" eller noe slikt langt nede i listen og se etter et valg om oppdateringer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...