Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kåt når jeg er trøtt


Anbefalte innlegg

Kanskje ingen kan komme med noe svar her. Hvorfor er det slik? Har tenkt non stop på ulike greier og det meste med dama blir for kjedelig. Blir jo biseksuell også. Tenker på situasjoner med andre menn. Det er ikke lov i vårt forhold å ha sex med andre. Vi har ikke åpent forhold så sånn vil jeg jo ha det. Også hun.

 

Vanligvis tenker jeg ganske lite på sex. Vi har et bra sexliv og når jeg tenker på det er det som oftest med henne. En form for romance er drivkraften i vårt sexliv. Det er ikke kjedelig da. Vi kjenner hverandre så godt og føler hverandre godt på alle måter. Hvis jeg skulle kjede meg med henne er hun med på nye ting og uansett hva jeg foreslår er ingenting for galt til å snakke om selv om hun ikke sier ja til alt.

 

Drakk litt i går 17. Mai. Så har jeg stått opp 04. Føler meg kjempetrøtt og skal legge meg når jeg kommer hjem. Virker som om trøttheten får meg til å bare tenke sex. Ekstrem og dirty shit. Hvorfor er det slik? Jeg ønsker et monogamt og normalt samliv. Hvis vi skal prøve noe med andre må det bli en avgjørelse vi tar sammen. Nå er det nesten ulevelig når man bare tenker at man må ha noen andre å leke med. Må jo bare resist da. Måtte skrive av meg litt frustrasjon.

 

Følelser og stabilitet i forholdet er viktigere enn sex. Dette er jo bare en engangshendelse. Et forhold varer livet ut (men kan ta slutt om jeg gir etter for disse lystene).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det uaktuelt med et åpent forhold om du kun treffer menn? Bare en liten tanke. Selv skal jeg ærlig innrømme at her hadde jeg åpnet mulighetene for et åpent forhold med en eventuell partner om saken var at han ønsket seksuell omgang med andre menn i tillegg til meg. Det er en ganske soleklar bekreftelse på at det handler om sex og ikke noe annet, virker slik i ditt tilfelle også slik du ordlegger deg. Kanskje om du diskuterer dette med dama di så kan det bli aktuelt? Vet hun i det hele tatt at du er biseksuell? 

Trekker en linje mellom trøtthet og sex selv, er nok det siste jeg tenker på før jeg sovner. Hvorfor det er slik kan jeg ikke svare på. Seksuell frustrasjon kan nok være en faktor, du får sexen du trenger av kjæresten din høres det ut som, men du drømmer om å ha sex med andre menn. Da blir man jo på sett og vis frustrert ettersom man ikke får praktisert dette med en kvinne. 

Lenke til kommentar

Følelser og stabilitet i forholdet er viktigere enn sex. 

 

Denne løgnen kan du jo fortsette å prøve å selge deg selv til du blir blå i trynet, men kroppen din har jo soleklart en helt annen oppfatning. Det kan godt tenkes at det oppriktig er slik for noen mennesker, men du er etter alle solemerker ikke ett av dem. Det er bedre for deg å innse dette og innrette livet ditt deretter, enn å skulle hele tiden måtte kjempe en indre kamp for å undertrykke deler av deg selv.

 

Det kan godt være at du har et bra sexliv sammen med dama di, men det er helt åpenbart at du har behov som pr. nå ikke blir tilfredsstilt. Løsningen er å finne måter å få tilfredsstilt disse behovene på, på en slik måte at det er positivt for alle involverte (inkludert dama di) - ikke å vingeklippe seg selv og innfinne seg med middelmådighet.

 

Anonymous poster hash: 31c94...3e1

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for interessante svar begge to. Veldig ofte får man ikke det. Jeg har sagt til henne at jeg har hatt sex med menn før. Hun er så dobbel. Noen ganger er ting okay. En annen gang er samme ting ikke bra i det hele tatt. Hun kalte det en bombe at jeg hadde hatt sex med en mann. På mange vis så jeg vel det som et avsluttet kapittel. Folk kan da forandre seg? De gangene jeg har hatt sex med menn har det ikke vært bra, men det har vært en annen spenning enn det med å ha sex med kjæreste. Da vet man jo liksom hva som kommer, men det er bra det også. 

 

Hva får jeg i retur da om jeg sier det til henne? Frykter hun vil "bygge ned" den ekstremt nære kontakten og det følelsesmessige gode samlivet vi har. Jeg har ikke lyst hun skal treffe andre jenter eller menn. Eksen min var slik og det brøt meg helt ned. Vi senset det på samme tid og sa nesten samtidig. Dette går ikke så bra. Kanskje vi skal avslutte. 

 

AnonymDiskusjon. Følelser er ekstremt viktig for meg. Det er det for henne også. Kanskje det ikke blir slik alltid. Kanskje blir jeg trøtt på henne, men man kan da overkomme problemer uten å ettergi for de lyster man har? Selv om man er kriminell så tror jeg mange kriminelle synes det er bedre å ikke ha gjort noe galt enn å havne i fengsel? 

 

Jeg tror ikke de biseksuelle tankene eller sex med andre damer forsvinner, men kanskje de blir mye sjeldnere. Man kan bli trøtt nærmest på hva som helst, men jeg er ikke trøtt på min kjærestes væremåte ennå. Hun er som 5 spices. Alltid en ny smak (dårlig metafor). Det er verre med hennes flersidige væremåte (personlighet).

 

Til sist vil jeg si at jeg har sovet og er ganske uthvilt. Tenker ikke så mye på sex med andre nå. Det sies vi er alle litt homofil. Tror jeg er nede på 10 % nå. 

Lenke til kommentar

 

Følelser og stabilitet i forholdet er viktigere enn sex. 

 

Denne løgnen kan du jo fortsette å prøve å selge deg selv til du blir blå i trynet, men kroppen din har jo soleklart en helt annen oppfatning. 

Anonymous poster hash: 31c94...3e1

 

 

 

Mr/Mrs Diskusjon. Hvorfor skal man da ha fast følge om det viktigste er å bli/få fucked noen?Har funnet meg kjæreste fordi jeg elsker henne trives med henne og kan tenke meg å få barn med henne. Skal jeg heller finne meg en mann å få barn med fordi jeg er litt kåt på dem til tider? Kanskje du mener alle burde være singel eller fri og gjøre akkurat som de vil?

Endret av Enrich77
Lenke til kommentar

Mr/Mrs Diskusjon. Hvorfor skal man da ha fast følge om det viktigste er å bli/få fucked noen?Har funnet meg kjæreste fordi jeg elsker henne trives med henne og kan tenke meg å få barn med henne. Skal jeg heller finne meg en mann å få barn med fordi jeg er litt kåt på dem til tider? Kanskje du mener alle burde være singel eller fri og gjøre akkurat som de vil?

 

 

Ikke lag deg problemer som ikke finnes. Dersom det ikke er mulig for deg å få alle dine behov tilfredsstilt hos ett menneske, innrett livet ditt slik at du har flere mennesker rundt deg som fyller alle dine behov.

 

Selvsagt skal man være fri til å gjøre akkurat som man vil. Jeg visste ikke at det var noe man trengte å påpeke? Man er imidlertid ikke fri til å lyve, svike og bedra, så man bør jo sørge for at menneskene man fyller livet sitt med er inneforstått med og godtar måten man velger å utfylle seg selv.

 

Hvis man føler at et forhold gjør at man må ofre og forsake ting som er viktig for en, bør man ta et skritt tilbake og se om det er verdt det.

 

Anonymous poster hash: 31c94...3e1

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...