Gå til innhold

[Løst] Trenger hjelp av noen dyktige data folk


Anbefalte innlegg

Klarer noen lage denne oppgaven i multicim? Vi sitter helt fast! Vi bygger en klokke i faget og skal gjøre Høy oscillatorfrekvens nes til 1Hz.


 


Her er det jeg har til nå: http://www.mediafire.com/download/e1r2vd2rssdcdlj/Design1.ms11


 


Oppgaven  nedenfor :)


Utvid kretsen dere har tegnet i Multisim, slik at dere kan starte og stoppe klokka i tillegg til å resette den. Bruk teoribokas avsnitt om tellere på side 64 som utgangspunkt for denne oppgaven.


Konstruer også en divisjonskrets som dividerer en høy oscillatorfrekvens ned til 1 Hz, slik at dere kan teste klokka i "realtime". Dere har til rådighet kretsen SN74LS92N for å løse denne delen av denne oppgaven. Teoribokas avsnitt om tellere på side 64 gir dere nødvendig informasjon for å løse denne oppgaven.


Konstruksjon i Multisim er en gruppeoppgave, konstruksjonen tegnes og simuleres individuelt, Multisimfila lagres som Klokke utvidet og leveres individuelt.


Utstyr tilslutt klokka på trainerbrettene med de nye funksjonene dere har konstruert i denne oppgaven. Utvidelsen utføres på eget koblingsbrett. Bilde av oppkoblet og fungerende tilleggskrets leveres individuelt.


 


 


Takk for svar på forhånd!


  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...