Gå til innhold

trenger endelig avklaring; vil oppoverløp gi meg tykkere legger?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har lest mange artikler på nett men sliter fremdeles med hvorvidt det å løpe oppoverbakke vil gi meg større legger eller ikke. Detter IKKE noe jeg ønsker. Jeg er en jente i midten av 20-årene og ønsker å bli smalere enn jeg er. Jeg er ikke overvektig; vekta mi er helt normal i forhold til min høyde. Men jeg har likevel altfor tykke ben! Jeg har lyst til å løpe oppoverbakke da det gir økt forbrenning. Imidlertid er jeg KJEMPEREDD for at det vil føre til at leggene mine blir større/at det bygger seg opp muskler der.

 

De artiklene jeg har lest er delte i sine meninger. Noen mener at når du spiser lite, dvs. forbrenner mer enn inntak, så kommer det ikke til å bygge seg opp muskler, og da kommer man ikke til å få tykkere legger. Mens andre mener at selv om du spiser lite så vil du til slutt få tykkere ben av å løpe oppoverbakke. Så jeg er SVÆRT FORVIRRET nå :/

 

Til informasjon så spiser jeg ikke så mye; tre måltider om dagen. 3 skiver knekkebrød til frokost med noe variert pålegg. Lunch; det samme, eller en salat med tunfisk. Til middag: også knekkebrød med variert pålegg. Jeg drikker mye te, kaffe og vann i løpet av dagen. Snop og usunn mat er reservert til helgene, men kun i svært moderate mengder.

 

Håper på avklaring i dette.

 

Takk på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for raskt svar! Det hjelper å få et presist svar i stedet for de lange og forvirrende artiklene jeg leser på nett.

 

Så jeg kan vel legge til grunn at de bulkene jeg har i leggene per dags dato er fett da, som kommer til å forbrennes når jeg løper oppoverbakke, og at jeg til slutt vil få slankere ben.

 

Jeg synes det er litt vanskelig med leggene mine. Altså øverst på bena, dvs. lårområdet/alt over knærne, der VET jeg at det er masse fett, fordi det er ikke "fast", hvis jeg kan si det på den måten. Men leggene mine er jo harde, så da har jeg alltid trodd at det er muskler, eller på en eller annen måte trodd at det var noe annet enn fett som kunne slankes bort. Stemmer det at leggene kan være "harde" selv om det er fett på dem, altså ikke fordi det er muskler?

 

Takk igjen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...