Gå til innhold

Norsk


Anbefalte innlegg

Lurer på om det finnes noen her som er flinke i norsk artikkel, og retorisk analyse. Har jobbet ganske mye med artikkel de to siste månedene. Før jeg begynte å "lære" meg å skrive artikler fra ett eksamenssett jobbet jeg endel med retorisk analyse, men nå er det snart to til tre måneder siden jeg skrev en oppgave i retorikk, og føler nesten jeg har glemt hvordan jeg gjør det. 

 

Problemet er at selv om jeg føler jeg mester artikkel sjangeren middels bra, så har jeg ingen som kan peke på hva som skal gjøres bedre, og hvordan jeg få bedre flyt i det jeg skriver. Har sendt inn noen oppgaver til studienett, og ifølge de så blir bare tekster med minimum 4 i karakter godtatt fra de. Har sendt inn rundt 5 artikler, og alle har blitt godtatt. Veit ikke helt om jeg kan stole på det, om de i det hele tatt leser gjennom tekstene jeg gir de før de setter karakter. Noen av tekstene føler ihvertfall jeg har vært endel rotete. Føler ikke det hjelper meg så veldig mye når det bare står "godkjent, du har fått 7 dager vip fornyelse". 

 

Derfor ønsker jeg at noen her på forumet kunnet gjort meg den tjenesten å hjelpe meg. Veit det kanskje er litt mye å be om, siden det er endel jobb med å rette oppgaver, og at du/dere som hjelper meg heller ikke vil få noe betalt for jobben. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe. Ser over skrivefeil før jeg leverer inn tekster, så det er ikke der problemet ligger,nei!  

 

Bare på dine 20 ord er det flere grep du kunne foretatt deg for å få bedre flyt. Du kan jo ikke å skrive "ide" riktig engang. Itillegg ser jeg du har redigert innlegget ditt. Om du på redigeringen din på bare 20 ord ikke klarer bedre enn dette "Innlegget ditt er jo fullt av skrivefeil.  Er det sånn du skriver til vanlig?Kanskje en idé å skrive rent?", så tror jeg nesten det er du som må "LÆRE" deg å skrive norsk. Lykke til :)

Lenke til kommentar

Så du mener at jeg har skrevet ordet idé feil?  Da er det vel feil hos SNL og Wikipedia også?

 

Ellers kan jeg jo (for å være snill) nøye meg med å komme med et par ting som pekte seg veldig ut i ditt svar:

 

"Du kan jo ikke å skrive"

 

"Itillegg"

 

Jeg lar det være hjemmelekse til neste svar å finne ut hva som er feil.

Endret av Josef Ølgelig
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Til informasjon for deg "Josef" brukte ikke jeg 20 minutter på å skrive et lite svar i retur. Du synes wikipedia altså er en sikker kilde, sier vell litt om deg....   Riktig at "itillegg" er skrevet feil, men herregud det er ikke det som er viktig! Word fikser enkelt opp i slikt små rot. "Du kan jo ikke å skrive" Hva er du mener er feil der? Tror du det skal være "og" det er isåfall feil, og om du ikke viste det er "jo" ett ord!

Lenke til kommentar

Kjære Niklas, nå må du puste rolig!  Du skriver så mye feil når du hisser deg opp.

 

"slikt små rot"

 

Hvis du ikke evner å se hva som er galt med setningen "du kan jo ikke å skrive" - så kan jeg opplyse deg om at det skal være "du kan jo ikke skrive".  Og kom ikke og fortell meg at dette er bagateller, for det er det ikke.

 

Ellers klarer du, på ganske få setninger, å skrive opptil flere feil, som jeg tviler på at Word kommer til å hjelpe deg med.  Du får finne fram lupen og lese igjennom det du skriver noen ganger, så finner du kanskje feilene selv.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...