Gå til innhold

Widescreen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikonene blir ikke strukket ut eller noe slikt (i alle fall ikke på de jeg har prøvd...) Personlig liker jeg widescreen godt. Utenom de litt mindre viktige grunnene som at det jo ser utrolig lekkert ut og at det egner seg godt for å vise DVD på, synes jeg det er praktisk dersom du jobber i programmer som har mange flytende verktøysbokser, noe som jo finnes i de fleste "større" programmene (Photoshop, ArchiCad, 3D-programmer osv). Har du en wide får du mer skrivebordsplass horisontalt, noe som gjør at du får et "ekstra" område å plassere alle disse boksene på uten at arbeidsområdet ditt blir mindre, sikkert en smakssak, men jeg innbiller meg i alle fall at jeg synes dette er praktisk... :nice:

Lenke til kommentar

Jeg har, ja, du kan lese Signaturen min nederst der, hehe :woot: 15.4" Widescreen (1680x1050) og formatet blir feil i nettlesere. Jeg har sjekka litt frem og tilbake med andre som har lignende bærbar som merg, og de ba meg sette ned DPI'en. Det har jeg gjort, men da blir alt veldig lite og nærmest uleselig. Så var jeg innom en side som ba meg endre en verdi i en registernøkkel, men det hjalp ikke stort det heller. Da ble alt helt fint ellers i Windows, altså på skrivebordet osv. så var størrelsen bra, men ikke i nettleseren. Enten må jeg ta til takke med liten skrift og ikoner osv. eller så får jeg ha det slik det er nå, altså normal størrelse, men at ikoner blir litt rare, og teksten av og til er litt merkelig.

 

 

Noen som kan komme med enda bedre tips enn de jeg har fått hittil. Har 1680x1050 oppløsning, 120DPI og har prøvd alt mellom 96DPI og 120. Fant ut at 120DPI er den mest naturlige størrelsen, men formatet i nettleseren blir feil. HELP! :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...