Gå til innhold

Bluetooth-keyboard -


oLLa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ang trådløse tastatur og mus.

 

Hardcore gamers sverger vel fortsatt til kulemus med ledning og keyboard med ledning. De mener at de nanosekundet i forsinkelse på de to teknologiene er nok til at de blir frustrerte og ikke spiller så bra. Men det gjelder mest for mus. Og der har jeg en hvis forståelse for dem også.

 

Logitech med sin MX serie har satt ut å forbedre det, og jeg vet de har gjort optiske musene mye bedre..men jeg vet ikke hva de har gjort på radio siden.

 

Dette er vel hvorfor noen mener trådløse enheter ikke egner seg for spill. Men for en casual gamer vil du ikke merke forskjell og du kan trygt kjøpe enehver trådløs standard som finnes.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

Er det ikke slik at bluetooth er raskere enn vanlig radio også da? synes jeg leste den en plass. Når jeg tester musa mi så ser jeg ikke noe til etterslep. Den reagerer like raskt som den andre optiske musa mi. Det er vel ikke SÅ mange som sverger til kule musa enda da vel? husker da jeg hadde kule mus så måtte jeg renske den annenhver dag, fordi at det har samlet seg masse støv inne i musa.

Lenke til kommentar

Nå som jeg nesten ikke spiller mer hadde det vært koselig med bluetooth tastatur og mus. Får bare vente til prisene synker litt :-)

Det optimale hadde vært at man kunne plasere greiene i en lader-sak slik at man ikke hadde behøvd å skifte batteri hele tiden. Evnt. en lett tilgjengelig lader :yes:

Endret av kazoo
Lenke til kommentar
Jeg har kjøpt meg dette tastatur/mus pakken Logitech diNovo Media Desktop Den funker like bra som de andre tastaturene jeg har hatt... Både tastatur og mus. Har bare lovord om denne pakken. Eneste negative er at de går på batteri og de må lades etterhvert, men det er egentlig ikke no' prob hvis du bare passer på at de har nok batteri.

Har akkuratt samme pakken, s u v e r e n t .

Lenke til kommentar
Pro gamers bruker kulemus....men de er spesial mus...husker ikke helt hva de heter...racerslang..boomslang... et eller annet...de ser litt rare ut men gir hel rå responstid...en slik på icemat eller annen pro musematte er fortsatt nesten uslåelig.

Tja, ganske mange pros som ikke bruker razer boomslang gitt, når det gjelder tastatur er vel responstiden uansett neglisjerbar, så der kan man trygt bruke trådløs antar jeg, på mus var trådløse litt shabby før, men tror de er mye bedre nå (les like bra som trådmus).

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...