Gå til innhold

Canon Ixus 400 vs Casio Exilim Ex-Z4


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg leste masse tester i våres, og endte opp med Ixus 400. Veldig fornøyd med bildekvaliteten og at det har TV-utgang (utrolig praktisk ved visning til familie og venner!). Autofokusen er noe treg, men dette omgår jeg ofte ved å "forhåndsfokusere", og har fått gode "actionbilder" med dette trikset.

 

Om Z4 viser seg å ha samme bildekvalitet som Z3, ville jeg fortsatt valgt IXUS. Mener også at Z4 mangler TV-utgang.

 

Dinside.no har nettop kommet med en test av 6 små digitalkameraer, hvor både IXUS 400 og Z4 er med.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du kan ikke si at testene til Lyd & Bilde har lav kvalitet fordi de selger reklameplasser i bladet! Tror du virkelig det er mulig å gi ut et sånt magasin i lille Norge uten å vie deler av det til reklame? Se bare på What Hifi i England, et av verdens høyest respekterte blader, men allikevel stapp fullt av reklame.

Det er heller ikke det jeg mener. Ser det ikke kom helt klart frem. Det jeg mener er at Lyd og Bilde i mange år er blitt beskyldt for å være "i lomma på annonsørene". Dene mistanken har blitt ytterligere bekreftet ved å lese de andre norske bladene, observere skribentflyten mellom bladene, og basert på utsagn fra skribenter som har sluttet i Lyd Og Bilde. Bladet fremstår for meg som det nest minst seriøse hifibladet i Norge, kun slått av Hifi&Hjemmekino. Det eneste bladet med et snev av fornuft og seriøsitet er Fidelity (i prinsippet gamle Audio). Men nå er vi veldig O-T.

 

Dinside-testene virker for meg kort, konsise og rettet mot vanlige forbrukere. Kriteriene og testene som utføres er relevante for målgruppen. For mer detaljerte tester, må en gløtte til Kai Thon's Digit.no.

Endret av Nikon
Lenke til kommentar

ang. lyd og bilde-

 

for noen år side så vant mission høytalerne årets høytaler pris i en sånn international kåring- lyd og bilde hadde også skrytet disse høytalerne opp i lufta, året etter kjøpte elkjøp dette merkenavnet og ble agent for mission...

 

neste års kåring så var ikke mission med i denne lyd og bilde kåring, grunnen var enkel.. elkjøp gadd ikke å betale penger for å få den testet... det koster nemmelig penger å få dem testet.

Lenke til kommentar
Vel Henna.. Hva ble det til?? Ixusen eller Z4?? Jeg er veldig spent fordi jeg er på vei til å kjøpe meg ett av de to.

Hei!

 

Jeg har vært bortreist en uke så det har ikke blitt noe kjøp enda. Jeg får bærbar pc via hjemme pc ordning på jobben i uke 50/51, ut i fra spec på maskinen så tror jeg det er com port for SD kort på denne. Derfor så venter jeg til jeg får pc'en.

 

Ellers så prøver jeg å sette meg inn i fordeler og ulemper med de forskjellige kameraene så godt jeg kan. Hva med Pentax Optio S4 som var nevnt i en tidligere tråd, kan ikke finne dette i prisguiden? Noen som vet hvem som forhandler dette?

Lenke til kommentar

Jeg sto mellom Pentax Optio S4 og Canon Ixus 400. Valget falt tilslutt på Pentax'en. Etter det jeg har lest er det liten forskjell i bildekvalitet og andre egenskaper, så da gikk jeg for det minste kameraet.

 

Får det på mandag, så jeg kan sikkert poste noen erfaringer etterhvert.

 

-Baq

Lenke til kommentar

Jeg må bare legge til en ting når det gjelder testene om z4 og canon ixus 400 i Din Side.

Det kan bli litt feil test når dem digger Canon,har dere ikke lagt merke til at Canon kommer bra ut av testene uansett hva det er så lenge det er Canon.Det trur jeg har litt påvirkning det er min mening.DIN SIDE :thumbdown:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...