Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva skal jeg gjøre med livet mitt?


Anbefalte innlegg

Hei. Sliter veldig med mange tanker om dagen.. Og vet ikke hvor jeg skal begynne. Har på følelsen av at innlegget blir langt. Og vet ikke om det er riktig tråd å poste i. Jeg sitter her om dagen med ikke fullført vgs. Jeg gikk to år yrkesfaglig og strøk i 3 fag. Jeg har nå deltidsjobb på en jernvare forretning hvor jeg jobber alt fra 1-3/4 gange i uka. Eller sitter jeg hjemme å ser tv og dette har jeg gjort siden august i fjord. Kjedlig. Jeg har liksom mistet livsgnisten. jeg ser kompiser komme inn på universitet og høyskoler mens jeg sitter her uten fullført vgs en gang. Det er min egen feil det er jeg klar over og har angret så bittert de siste mndene. Jeg lærte meg selv å lese da jeg var 3-4 år og har alltid synes å lære ting har vert gøy, men da jeg kom på skolen fikk jeg samme oppgaver og lekser som de andre og da ble dette kjedlig så fant jeg det gøyere å kaste viskelær for å si det på den måten. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg tok også opp nylig en kredittgjeld på 10.000 kr hvor 300 kr er returnert og har en tlfregning etter en sydentur jeg var med familien på. I mine aller høyeste ambisjoner vil jeg en gang gå på politihøgskolen. Det er det eneste jeg kommer på som jeg synes virker spennende og kunne tenkt meg å drive med livet ut. Der har jeg enda ett hinder. Har mistet førerkortet en gang for brudd på veitrafikklovens paragraf 3. At jeg ikke har vert 100% hensynsfull og aktpågivende i trafikken og fikk førerkort tap på 3 mnd og bot på 6000. Det gir meg en karantenetid på 2 år for å søke på politihøgskolen. Jeg er nå 19 år gammel. Jeg gikk ett år på en annen yrkesfaglig linjenin mellom de to årsløpene nevnt ovenfor. Jeg kunnet ha kommet inn på påbyggslinjen i nabostedet 10 mil unna, problemet er at jeg har vert sammen med en utrolig god og snill jente i ett år jeg har lært meg å elske utrolig høyt og ikke hvertfall kunne tenkt meg å leve foruten. Hun fullfører nå sitt andre år på vgs men tviler på at hennes karakterer også rekker til påbygglinjen som er her i kommunen. (Veldig mange søkere der) snitt på over 4. Er det en klok person her som kan rådføre meg litt? Har havnet borti litt dumme ting og har røket hasj ett par ganger. Når jeg står der med jointen i hånden tenker jeg: hva faen er det jeg driver med? Hvordan liv skal det her bli? Både moren og faren min er suksessfulle, spesielt min far som har ett monopol på en produktbehandling som er relatert til bil. Så der har jeg også jobbet litt men det er en drittjobb, samtidig greit betalt. Vet ikke hva mer jeg kommer på nå, men spør gjerne. Jeg svarer. Takk for alle "bidrag"

 

Hilsen en fortvilet gutt.....

 

Anonymous poster hash: 7bf2e...57b

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil si at du ikke burde gi opp. Det finnes alltid utveier, og derfor mener jeg du burde snakke med en rådgiver. Eventuelt ta en telefon til utdanningsetaten/skolen du eventuelt vil inn på, eller kanskje tidligere rådgiver. De vet mye om temaet og kan hjelpe deg der. 

 

I tillegg burde du lete etter jobber på finn, gå inn i butikker og gi fra deg en søknad. Dagligvarebutikker er nok ikke de beste betalte, men ikke de aller verste jobbene på markedet, heller. 

 

Det er viktig å feile i livet også, ingen er perfekte. Det er slik man lærer :)

 

Med dette ønsker jeg deg lykke til!

Lenke til kommentar

Å prøve ut hasj er du ikke alene om, så det trenger du ikke nødvendigvis ikke å tenke på. Men hvis du lurer på hva du gjør med jointen i hånden, legg den fra deg. Finner du det vanskelig?

Over til hva du vil gjøre med livet og hvilken vei du vil gå karrieremessig. Har du skrevet ned en liste over drømmer og mål? Du er bare 19 og har hele livet foran deg!

Så fint at du har en kjæreste du er glad i. Kan du snakke med henne om dette? Hun kjenner deg bedre  enn hva vi gjør, og hun kan ha mange tanker rundt dette. Snakk med henne!

 

Masse lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...